Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális, hogy a férjem az...

Normális, hogy a férjem az anyja képét kirakta a kulcstartójára?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk házasok 3 szép gyermekünk van.Tegnap be akartam csukni a bejárati ajtót,de nem találtam a saját kulcsomat.Nyúlok a párom kulcsáért,hát rendesen lesokkolt,hogy az anyósom képe van kitéve rá,a másik oldalon pedig a két testvéréé.Nekem anyám külföldön van anyám és két testvérem is,de eszem ágában nem lenne,hogy kitegyem őket a kulcstartómra.Szerintem ez elég bizarr és sértő is rám nézve.Vagy csak én érzem így?Ha rákérdeznék tuti az lenne a válasz:Nem szerethetem anyámat?Remélem a kollégái hülyére cikizik érte.
2015. aug. 22. 09:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
28%

Komolyon ilyen abnormális mindenki??

Hogy lenne ez már normális? Igazad van kérdezô. Nem kérdezted, hogy miért nem a két szép gyereke van kint?

2015. aug. 22. 13:23
 32/66 anonim ***** válasza:
64%
31. Mert a gyerekeit talán látja minden nap??? Minek nézegesse még a képeken is? Jóhogy nem már azt kéred számon, hogy miért nincsenek a gyerekei rá tetováltatva a karjára?
2015. aug. 22. 13:26
 33/66 anonim ***** válasza:
57%
A világ legnormálisabb gesztusa. Tisztelet érte a férjednek. Rólad inkább semmit.
2015. aug. 22. 13:27
 34/66 A kérdező kommentje:
Basszus akkor,ha mindenki így gondolja akkor megyek kinyomtatom anyámat és a testvéreimet (akik valóban messze vannak,több 1000 km-re ) és kiplakátolom velük a szobát!:(
2015. aug. 22. 13:31
 35/66 anonim ***** válasza:
30%
Én bizti valami stikket feltételeznék akármilyen nemű vagy családi állapotú felnőttről, aki a szüleit meg a tesóit hordja kulcstartón.
2015. aug. 22. 13:31
 36/66 anonim ***** válasza:
74%

"Basszus akkor,ha mindenki így gondolja akkor megyek kinyomtatom anyámat és a testvéreimet (akik valóban messze vannak,több 1000 km-re ) és kiplakátolom velük a szobát!:("

Te csak ennyire szélsőségesen hülye tudsz lenni? Inkább azon agyalj, hogy lehetnél normális társa. Mert ezzel a hisztérikus mentalitással el fogod üldözni.

2015. aug. 22. 13:33
 37/66 anonim ***** válasza:
83%

"Basszus akkor,ha mindenki így gondolja akkor megyek kinyomtatom anyámat és a testvéreimet (akik valóban messze vannak,több 1000 km-re ) és kiplakátolom velük a szobát!:("

Na így kell kiforgatni egy apró gesztust, és a semmiből balhét csinálni! Miért, ő kiplakátolta a szobátokat?

Rakd fel te is a kulcstartódra, biztos nem fog érte hisztizni, mint te, bár nyilván ő szerető családban nőtt fel, és nem csak dacből rakta ki, mint ahogy te tennéd.

2015. aug. 22. 13:35
 38/66 A kérdező kommentje:
Én is szerető családban nőttem fel,de én inkább a gyerekeim kézimunkáit teszem fel a kulcstartóra nem anyámat.
2015. aug. 22. 13:43
 39/66 anonim ***** válasza:
88%
Miiii? A gyerekeid kézimunkát? Miért nem a képüket vagy a férjed képét? Miféle feleség vagy te? :DDD
2015. aug. 22. 13:45
 40/66 anonim ***** válasza:
77%

"Én is szerető családban nőttem fel,de én inkább a gyerekeim kézimunkáit teszem fel a kulcstartóra nem anyámat."

Most elképzelem, ahogy egy 60 kilós öreg nénit ráraksz a kulcstartóra. Ha választani kellene én is a könnyebb 10-20 grammos vackokat aggatnám rá.

2015. aug. 22. 13:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!