Normális, hogy a férjem az anyja képét kirakta a kulcstartójára?
Komolyon ilyen abnormális mindenki??
Hogy lenne ez már normális? Igazad van kérdezô. Nem kérdezted, hogy miért nem a két szép gyereke van kint?
"Basszus akkor,ha mindenki így gondolja akkor megyek kinyomtatom anyámat és a testvéreimet (akik valóban messze vannak,több 1000 km-re ) és kiplakátolom velük a szobát!:("
Te csak ennyire szélsőségesen hülye tudsz lenni? Inkább azon agyalj, hogy lehetnél normális társa. Mert ezzel a hisztérikus mentalitással el fogod üldözni.
"Basszus akkor,ha mindenki így gondolja akkor megyek kinyomtatom anyámat és a testvéreimet (akik valóban messze vannak,több 1000 km-re ) és kiplakátolom velük a szobát!:("
Na így kell kiforgatni egy apró gesztust, és a semmiből balhét csinálni! Miért, ő kiplakátolta a szobátokat?
Rakd fel te is a kulcstartódra, biztos nem fog érte hisztizni, mint te, bár nyilván ő szerető családban nőtt fel, és nem csak dacből rakta ki, mint ahogy te tennéd.
"Én is szerető családban nőttem fel,de én inkább a gyerekeim kézimunkáit teszem fel a kulcstartóra nem anyámat."
Most elképzelem, ahogy egy 60 kilós öreg nénit ráraksz a kulcstartóra. Ha választani kellene én is a könnyebb 10-20 grammos vackokat aggatnám rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!