Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális, hogy a férjem az...

Normális, hogy a férjem az anyja képét kirakta a kulcstartójára?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk házasok 3 szép gyermekünk van.Tegnap be akartam csukni a bejárati ajtót,de nem találtam a saját kulcsomat.Nyúlok a párom kulcsáért,hát rendesen lesokkolt,hogy az anyósom képe van kitéve rá,a másik oldalon pedig a két testvéréé.Nekem anyám külföldön van anyám és két testvérem is,de eszem ágában nem lenne,hogy kitegyem őket a kulcstartómra.Szerintem ez elég bizarr és sértő is rám nézve.Vagy csak én érzem így?Ha rákérdeznék tuti az lenne a válasz:Nem szerethetem anyámat?Remélem a kollégái hülyére cikizik érte.
2015. aug. 22. 09:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
78%

Értem ,tehát mivel hozzádment szakítson meg mindenfajta kapcsolatot az édesanyjával....

Hát tényleg tök normális dolog hajráá!!!

2015. aug. 22. 10:57
 22/66 anonim ***** válasza:
78%

"Akkor mért hanzik el az esküvőkön:A férfi elhagyja apját és anyját,; ragaszkodik feleségéhez; és lesznek egy testté"

-És szóval ez azt jelenti szerinted, hogy akkor megszakít minden kapcsolatot a szüleivel, feléget mindent, elégeti az összes képet, és a kis feleségével foglalkozik csak ezután? Mekkora egy önző dög vagy te! :DDD

Mert még ha az lenne, hogy naponta felhívja meg meglátogatja, még megérteném, de egy nyavajás kép van csak róla, de kezdem sejteni, hogy az is azért, mert te megtiltottad, hogy meglátogassa. :DDD

És aki azért szurkol, hogy a párját kicikizzék valami miatt, csodás egy feleség lehet. :D

2015. aug. 22. 10:58
 23/66 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is fura, de ha ezen kívül nem hanyagol el titeket, a szülei és a testvérei miatt, akkor lépj túl rajta.
2015. aug. 22. 10:59
 24/66 anonim ***** válasza:
25%

Nem, nem normális.

Gyerekeitek vannak, nekik kène a kulcstartón lenni nem az anyjanak.

2015. aug. 22. 11:05
 25/66 anonim ***** válasza:
96%
Jobb, mint ha a mellkasára tetováltatja....ismerek ilyet.
2015. aug. 22. 11:14
 26/66 anonim ***** válasza:
64%
Mert a kulcstartó a gyerekek és a hisztis feleség helye lehet csak? Ez valami új törvény?
2015. aug. 22. 11:16
 27/66 anonim ***** válasza:
77%
Továbbra sem értem... Ha szereti a gyerekeit meg a (hisztis) feleségét, törődik velük, velük él (nem az anyjával) nem kuva mindegy, mi van azon a szájbatekert kulcstartón?? Jobb lenne, ha fordítva lenne?
2015. aug. 22. 11:20
 28/66 anonim ***** válasza:
82%
Ha a feleségem kulcstartóján a szülei képe lenne, meg se fordulna a fejemben, hogy jaj akkor biztos őket jobban szereti, engem meg nem.
2015. aug. 22. 11:22
 29/66 anonim ***** válasza:
78%

Jézusom, az élet nagy problémái. Lehet, te nem vagy túl szép. :)

Egyébként apukámnak a munkahelyén az irodájában is volt kint egy kép az anyukájáról, aki már meghalt, azon kívül pedig csak rólunk, a gyerekeiről, de a feleségéről nem.

2015. aug. 22. 12:14
 30/66 anonim ***** válasza:
84%

Nem hiszem, hogy ő csináltatta, sokkal valószínűbb, hogy ajándékba kapta, és használja, mert nem tulajdonít túl nagy jelentőséget annak, hogy ki van a kulcstartóján, akitől kapta (feltehetőleg anyós), az meg örül neki.

Bocs, kövezzetek meg, de nekem nagyon nem jön be, ha valaki külsőségekben gondolkodik, az, hogy egy férfi kulcstartón vagy más, látványos helyen hordja valakinek a képét, számomra pont nem azt jelenti, hogy akkora nagy a kötődés (vagy ha igen, nekem túl nyálas ez egy pasitól.:-)) A fiam magánál hordja az apja képét, aki meghalt - a tárcájában, egy (nem átlátszó) rekeszbe bedugva. Tudom, hogy a mai napig gyászolja, de eszébe se jutna kulcstartón, medálon, akárhol hordani, a valódi, mély érzelmeket nem kell reklámozni.

Úgyhogy én nem foglalkoznék ezzel a helyedben, inkább akkor kezdenék el gyanakodni, ha a te képedet pakolná ki látványosan mindenhová szívecskés keretben.

2015. aug. 22. 12:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!