Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért kell üvöltözni + megszab...

Miért kell üvöltözni + megszabni hogy mit egyen a másik? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Felújítás miatt szeptember végéig anyóséknál lakunk, eddig semmi gond nem volt, fizetjük a ránk eső rezsit , de egy-másfél hete elkezdett parancsolgatni, hogy ki, mit egyen. Ha hozunk haza valamit, egyből mondja, hogy őt nem érdekli, hogy mit hoztunk, ne azt együk, hanem amit főzött. (direkt szólunk mindig, hogy ne főzzön, nem leszünk otthon, hozunkvagy bármi! de csak főz hatalmas mennyiségben) ha ettünk, egy óra múlva jön, hogy együnk! Sajnos a főztje nem igazán jó, iszonyú olajos (értsd hogy minden tetején 3ujjnyi olaj áll, még a sütikben is áll, elve hogy nem kóstol semmit és így nincs íze sem, mindketten a férjével kórosan elhízottak emiatt amúgy, orvos nem hat rájuk).

Férjemmel néha nem egyezik a műszakunk és egyedül vagyok pár órát , ilyenkor üvöltözik az anyja, hogy őt nem érdekli, hogy nem vagyok éhes vagy van saját kajám, akkor is menjek most azonnal és egyem azt amit ő főzött, ne sajátot! Hiába mondom, hogy nem kérek, reggelire pl nem szeretek főtt ételt enni, mert csak nem üvölthetem le a fejét, de kezd nagyon idegesítő lenni, utálom ha tukmálják a kaját!

2015. aug. 8. 15:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
83%
Mondd meg neki, hogy majd akkor eszed meg a főztjét, ha nem lesz ilyen xar.Na abból lesz a nagy botrány, de ezután nem fog tukmálni, vagy ha tényleg jó szándékú, akkor megtanul főzni.
2015. aug. 8. 18:51
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
12!Ne a lelkét tegye bele,hanem az alapanyagot ami bele jár.Attól nem lesz jó egy kaja mert szivvel lélekkel csinálja:)Kidobta anyád sütijét?Biztos leorditottam volna a haját is.Amugy meglehet neki mondani,mama igen carul főz azért nem eszünk.biztos nem is enném meg.
2015. aug. 9. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!