Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan vegyem rá a páromat a...

Hogyan vegyem rá a páromat a költözésre?

Figyelt kérdés
Anyóséknàl lakunk jobban mondva én két nappal ezelőtt elköltöztem mivel nem bìrtam tovàbb ott maradni. Szóval a pàrom tovàbbra is otthon lakik. Valahogy rà kellene vennem a költözésre, de hogyan.
2015. aug. 2. 16:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez egy proba is arra, milyen eros a kapcsolatotok. Szerintem orulnie kellene, hogy kulon lakhattok. Ez sokat elarul, mennyire szeret teged vagy mennyire elobbrevalo neki a sajat kenyelme...
2015. aug. 2. 17:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Hat évig volt tàvol a csalàdjától, részben érthető, hogy nem akar költözni.
2015. aug. 2. 17:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor döntse el, hogy te vagy a fontosabb, vagy anyuciék akiktől 6 évig távolt volt. Ha közös életet akartok, többet is távol lesz tőlük mint 6 év. Akkor is majd hazaszalad és nem jön el onnan, ha úgy gondolja?
2015. aug. 2. 17:48
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
hány evesek vagytok? miert olyan nehéz leirni? azert nem mindegy, hogy 18 éves, vagy pedig közel 30 évesen nincs igénye a közös életre. érthető, ha nem szívesen laktal ott. enis vendégnek ereztem magam anyoseknal, nem terveznek hosszabb tavon oda. de fura, hogy a parod miért elegedik meg ezzel a helyzettel
2015. aug. 2. 18:03
 15/18 anonim ***** válasza:
8%
Nem hiszem, hogy a "párod" lenne, ha az anyjával jobban szeret lenni. Inkább örülj neki, hogy megszabadultál tőle.
2015. aug. 2. 18:39
 16/18 anonim ***** válasza:
lenne pénzetek albérletre? neked van munkád és neki, nyilván diák meloból nem tudtok pattogni
2015. aug. 2. 19:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Azzal nem lenne gond, ha külön vagytok, de úgy, hogy előtte összezsuppolódtok az anyjáéknál, aztán utána máshova ő már nem akar menni az baj.

Tipikus mama hoteles. Életben nem fog otthonról elmozdulni, vagy csak akkor ha talál olyan madár nőt aki anyja helyett anyja lesz.

2015. aug. 2. 20:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem ment utánad ezt megbeszélni, akkor nem is fog. Ha állításod szerint nem hajlandó eköltözni, akkor nem is fog. Neked van bajod az ott lakással, nem neki, és ezek szerint nem a veled való kapcsolata a fontosabb, hanem hogy otthon lakhasson. Ha ez jó neked akkor oké, ha nem, akkor neki nem fáj. Minek akarod magad ráéerőltetni egy olyan pasara, akinek anyuci szoknyája fontosabb, meg az otthonlakás kényelmesebb, mint felnőtt ember létére saját, önálló életet kezdeni?
2015. aug. 3. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!