Mit tegyek, fel vegyem a boxkesztyűt "anyosommal" szemben?
Semmiképpen se jelentsd fel. Szerintem ez a párod sem értékelné, ha feljelentenéd az anyukáját.
Nem muszáj tartani a kapcsolatot, nem kell jóban lenni. De direkt keresni az alkalmat, hogy a másiknak keresztbe tehessünk, nem szép dolog.
Így végig olvasva amit írtál nekem az jött le, hogy egy hajszálnyival sem vagy különb anyósjelöltnél. Te ugyanolyan irigy, rosszindulatú, féltékeny vagy mint ő.
Miért nem lehet egyszerűen csak levegőnek nézni? Nem kell vele szóba állni, sem beszélgetni ha nem akarsz.
Kérdező
1, A Ptk indifferens itt, Magyarországon vagy 50 éve NINCS általános feljelentési kötelezettség, magánemberként SENKIT sem vagy köteles feljelenteni, kivéve néhány államellenes bcs, mint kémkedés, hazaárulás, terrorizmus...
Az, hogy közeli hozzátartozód, az csak akkor játszana, ha hivatalos személyként, a hivataloddal összefüggésben jutna tudomásodra... (ezért csinálja értelmes rendőr azt, amikor a hülyeszülő berohan a kapitányságra, hogy drogozik a gyerek, mit csináljon, hogy "kedves anyuka, most vegyük úgy, hogy nem mondott semmit, és munkaidő után várjon meg az utca végén, majd ott adok tanácsot")
2, nem hszem, hogy az anyósom el tudna követni olyant ellenem egyáltalán, hogy azért a "legfőbb ellenséghez", a systemhez menjek árulkodni... egyszerűen nincs abban a helyzetben egy anyós
Én a helyedben elmondanám az élettársamnak és rá bíznám a döntést.
Neki az anyja, a te szempontodból meg csak egy megkeseredett károgó öregasszony, akit nem kell többet már szerencsére elviselned.
Én is a párodra bíznám a helyedben.
Ha apósodnak holtig tartó haszonélvezete volt egy ingatlanra, azt nem tudta a felesége levetetni a beleegyezése nélkül. De kicsit zavaros nekem, ahogy leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!