Anyósommal azon vitatkozunk, hogy kell e pólya a babának vagy nem. Miért szól bele?
Várhatóan márciusban fogok szülni, de már nagyon érdekel a téma.
Ti mit tanácsoltok?
Nekem első baba lesz.
Örül, hogy tud valamit, és szeretné veled megosztani a tudását. Ne hidd, hogy rosszat akar az unokájának. :)
Tanácsom: bólogass, és mond azt, hogy "jólvanmama" ezzel el van intézve a dolog.
Ha a nő anyja mond valamit, akkor az "tanács".
Ha az anyósa mond valamit, akkor "beleszólás".
Nem akar ő rosszat, amikor ő volt fiatal, akkor pólyában voltak a babák. Ma már a védőnők és a gyermekorvosok véleménye megoszlik a témáról. Az én kislányomnak nem volt pólyája, habár sok helyen olvastam, hogy a csecsemők jobban érzik magukat szűk helyen, hisz a méhbe is szűkösen élnek.
Ha nem akarod pólyába rakni, ne tedd.
Miért kell ezen vitatkozni? Ő elmondja a véleményét, te meghallgatod, majd azt csinálsz, amit akarsz. Ennyire egyszerű.
Az is kérdés, hogy szerintünk kell-e pólya? Én nem használtam és nem is hiányzott.
2: Maximálisan egyetértek! Anyós csak rosszat tehet.
Tanácsok:
Anyja: Nagyon hasznos, olyan nagy segítség nekem!
Anyós: Okoskodik, mindenbe bele akar szólni!
Ajándékok:
Anyja: Elhalmozza az unokáját, mert annyira szereti!
Anyós: Idehord minden vackot a némber!
Hallgass meg minden tanácsot. Valamelyik passzolni fog a gyerekre!
Én polyaztam a lányom mert csak úgy nyugodott meg.
A kishúgom viszont kisbabaként is igényelte a nagy teret, úgy feküdt mint a döglött béka: keze-lába szétrakva.
Ne hisztizz, valószínűleg jót akart. Ne vegyél mindent személyes sértésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!