Hogy vegyem rá anyát a költözésre?
A mostani házunkban négyen élünk, anyukám a húgom én és a 70 éves nagymamám. Anyuék válófélben vannak, ezért kényszermegoldás képen költöztünk a mamámhoz de már 8 hónapja ott lakunk. Eleinte semmi gond sem volt, de amikor már anyu dolgozni kezdett és a mamámnak kellett főznie meg minden sokszor veszekedtek meg hát nem is a főzés miatt, hanem mert három generáció nehezen fér meg egy légtérben. A mamám is nehezebb felfogású és hát szégyen nem szégyen van amikor minden másnap iszik és zugivó és hát ebből is sok veszekedés van. meg abból is hogy mindenbe beleszól. Na de ez mindegy...
A lényeg az hogy voltunk vasárnap megnézni egy házat, Nekem nagyon tetszik és tényleg barátságos, világos meg minden :) ÚJ nyílászárókkal és nincs lelakva. Igaz hogy gázfűtéses, de egy kályhával megoldható lenne a fűtés. Anyu nagyon ódzkodik tőle, az miatt mert nincs alapja. Meg hát egy két falat ki kellene lökni de egyébként én egyből megláttam hogy ez a ház lenne az igazi. Szóval arra lennék kíváncsi hogy ezt lehetne-e valahogy megoldani? Mármint az alap dolgot.... Meg hogy mivel érveljek a ház mellett? Mindenféleképpen költözni szeretnék! Szóval előre is köszönöm a válaszokat! :)
Ne vegyetek olyan házat, aminek nincs alapja!!!! Tényleg ne...! Nem véletlen ALAP a neve. Mindennek az alap a lényege :) Ugyebár.
Anno anyumék is venni szerettek volna egy házat, de mikor kiderült, hogy nincs alapja, többé felé sem néztek. Ennek már vagy 8 éve, és az a ház azóta sem kelt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!