Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Anyósom kikészít. Ha undok vagyok az a baj ha kedves vagyok az a baj. Illetve a családommal sem tartja a kapcsolatot még szidja is őket de a támogatást onnan is várja. Holott a párommal télen-nyáron 100ezer forintot adunk le neki... Ezt akárkit kérdeztem mindenki soknak tartja. Hisztizik folyamatosan és beleszól a dolgainkba. Szinte mindenbe. 8 órában egy műszakban dolgozik irodán hazajön és lefekszik aludni mert ő fáradt. Én 4 műszakban dolgozom és mellette főzök takarítok mert nem akarok retekben élni. Mégsem értékeli. Anyum felajánlotta hogy hazaköltözhetek amíg a ház nem intéződik el párommal. Szerintetek menjek innen el és hadjam?

2015. júl. 28. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem bírom megállni: "hadjam"!?

Mentségemre legyen mondva, ittam egy sört. De mégis, hadjam?!

2015. júl. 28. 20:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó :DDDD Igen, nekem is szúrta a szemem, először nem fogtak fel, kinek a "hadja" :D
2015. júl. 28. 20:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibáért :)
2015. júl. 28. 22:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!