Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Anyósom kikészít. Ha undok vagyok az a baj ha kedves vagyok az a baj. Illetve a családommal sem tartja a kapcsolatot még szidja is őket de a támogatást onnan is várja. Holott a párommal télen-nyáron 100ezer forintot adunk le neki... Ezt akárkit kérdeztem mindenki soknak tartja. Hisztizik folyamatosan és beleszól a dolgainkba. Szinte mindenbe. 8 órában egy műszakban dolgozik irodán hazajön és lefekszik aludni mert ő fáradt. Én 4 műszakban dolgozom és mellette főzök takarítok mert nem akarok retekben élni. Mégsem értékeli. Anyum felajánlotta hogy hazaköltözhetek amíg a ház nem intéződik el párommal. Szerintetek menjek innen el és hadjam?2015. júl. 28. 17:35
1/13 anonim válasza:
Ha megengedhettek magatoknak havi 100-et, akkor albérletet is. Hagyjátok ott a francba! Már holnap!
2/13 A kérdező kommentje:
Most akarunk házat venni. Azt intézzük de én nem nagyon bírom már ezzel a nővel
2015. júl. 28. 17:46
3/13 anonim válasza:
Havi 100ból egy elég jó albérlet kijön. Márpedig ha mindenképp ki kell adnotok a pénzt, akkor adjátok ki úgy, hogy legyen értelme.
Ha ez mégsem opció valami miatt, akkor menj(etek) anyukádhoz.
4/13 A kérdező kommentje:
Ja és megbeszélni sem lehet vele mert a szemembe hazudik és mindent rám fog
2015. júl. 28. 17:50
5/13 A kérdező kommentje:
Anyum megmondta Hogy havi 30-at kérne el kettőnktől. Itt a párom a hülye mert anyánál lehetne gyűjteni a házra. De itt egy forintot nem birunk elrakni.
2015. júl. 28. 17:51
6/13 anonim válasza:
Ennyi pénzből simán kivennék egy albérletet és nyugalmam is lenne. Nem megoldás egyik szülőnél sem.
7/13 anonim válasza:
Itt mindketten hibásak vagytok. Te is mondhatod, hogy havi 100? Köszönöm szépen, nem. És ennyi. A pároddal le kell ülnöd megbeszélni a doglokat, és ne maradjatok! Ha nem képes elszakadni az anyjától, akkor az most derüljön ki, ne akkor, amikor beleöltél több évet a kapcsolatba, és vettetek egy közös házat is, mert akkor még nehezebb szembenézni vele. Most nőjjön fel, ha akar! Ez így nem élet. Senkinek. Sem érzelmileg, sem anyagilag nem éri meg. Anyukádhoz sem kell menni! Függetlenedjetek! Ne legyetek senki anyjával közös házban! Legyen néhány évvel később saját házatok, de nem kell anyóssal vagy anyáddal összeköltözni! Keressétek a közös, független megoldásokat, mindenki ép elméjének érdekében!
8/13 A kérdező kommentje:
A párom folyamatosan azt hajtja hogy bírjam ki míg a ház meg lesz. Bírtam én ezt egy évig. De innen ne tovább lehúz pénzzel és még ő hordja fenn az orrát
2015. júl. 28. 18:04
9/13 anonim válasza:
Hagyd ott mielott kikeszulsz, menj anyukadhoz, es sporolj a sajat hazra ha mar van egy ilyen lehetoseg!
10/13 A kérdező kommentje:
Az lesz :)
2015. júl. 28. 18:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!