Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van köztetek olyan, aki az...

Van köztetek olyan, aki az apósáéknál lakik de már kezd elege lenni belőlük?

Figyelt kérdés
Nekem mindig magyaráz, hogy csináld ezt csináld azt.. Valami nem a helyén van folyton durrog.. Ossza az észt.. Normális ez??
2015. júl. 28. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Napi provokatív kérdés, amire meg fog érkezni a 40 válasz, hogy "az ő háza, az a rend amit ő mond", majd a kérdező vagy soha többé nem válaszol, vagy pedig potyogtatja az infókat, hogy pl ők tartják el apóst, stb, akkor meg mindenki sajnálni fogja. Annyira unalmas már :D

Ha meg nem kamu, akkor meg: az ő háza, az a rend amit ő mond.

2015. júl. 28. 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, akikkel nehéz együtt élni. És sokan nem is akarnak/tudnak megváltozni.

Én kb fél évig bírtam aztán költöztem.

2015. júl. 28. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk olyan van, hogy o lakik nalunk...
2015. júl. 28. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

2-es vagyok: úgy tűnhet a megfogalmazáson, hogy kizárólag anyósomék hibája volt. Nem így van. Kipróbáltuk, nem működött, ennyi.

Azóta sokkal jobb a kapcsolatunk.

2015. júl. 28. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
gondolod aposéknak olyaan kellemes hogy rajtuk élösködsz
2015. júl. 28. 21:13
 6/6 anonim válasza:
Tanuld meg. Ha apósnál laksz, beleszólnak az életetekbe. Ők irányítanak, úg kell ugrálni, ahogy ők fütyülnek. Ha a párod nem áll ki melletted, veszett az egész. Szétfogtok menni a pároddal, ha továbbra is együtt éltek a szülőkkel.
2015. júl. 29. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!