Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van köztetek olyan, akinek...

Van köztetek olyan, akinek sikerült tönkretennie a kapcsolatát az anyósának?

Figyelt kérdés
Kezdek nagyon kiborulni, pedig nagyon szeretem a páromat. Anyósom ott keseríti meg az életünket, ahol tudja, pedig nem is élünk vele. Augusztusban lesz az esküvőnk, de nem találom a megoldást erre problémára és nem tudom, hogy meddig lehet ezt elviselni. Direkt nem írok konkrétumokat, mert csak az érdekelne, hogy más hogyan vészelte át az anyós áskálódását? Vagy van-e olyan, akinek ráment erre a kapcsolata? Én nem akarok sem tiszteletlen lenni vele, sem a páromat megbántani, de ő is tehetetlen, mert felelősséget érez az anyja iránt, amit valahol megértek, mert mégis csak az anyja, de most úgy tűnik, hogy sikerült tönkretennie a karácsonyunkat is és napok óta csak sírok. Tehetetlennek érzem magam. :( Van valami jó tanácsotok? Alázkodjak meg és hagyjam, hogy neki legyen igaza, akkor is ha baromi igazságtalan?
2014. dec. 21. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Ahol ez sikeres, ott nem az anyós tette tönkre, hanem a töketlen anyuci picifia nem tudja kezelni az anyját.

Felnőtt ember ne hagyjon beleavatkozást a párjával közös életükbe senkinek, még az anyjának sem. Ha erre képtelen, kár összekötni az életed vele, mert biztos lehetsz benne, hogy a férjed hagyja tönkretenni anyucinak. Az ilyenek a mama kénye-kedve szerint ugrálnak, és erre kényszerítik a párjukat is, hogy mindent benyeljen tőle. Az, hogy ez meddig megy, a te tűrőképességeden múlik. Ülj le beszélni a pároddal, és kérdezd meg, milyen jövőt képzel el nektek.

2014. dec. 21. 10:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Én is ettől tartok, de egyébként az az érdekes, hogy általában úgy történnek a dolgok, ahogy mi eltervezzük, csak utána jön a lelkiismeret furdalás, mert olyan lebaszást kapunk, hogy mi mégis hogy képzeljük, hogy nem úgy ugrálunk ahogy ő fütyül. Mert általában titkolózunk előtte és csak utólag tud meg mindent, hogy nehogy előre elrontsa a dolgokat.

A párom azt mondja, hogy ő már értelmetlennek tartja, h vitába szálljon vele, mert meggyőzni úgysem tudja, aztán úgyis úgy csináljuk, ahogy mi akarjuk. Csak közben én látom rajta, hogy bántja a dolog, akkor is ha próbál úgy tenni, mintha nem érdekelné. Sajnálom, mert az ellenségeimnek sem kívánnék ilyen anyát, csak közben én meg teljesen kikészülök tőle.

2014. dec. 21. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

A férjem mindig kiáll mellettem az anyjával szemben. Ennyi.

Az anyósnak így esélye sincs áskálódni.

Én határozott vagyok, megmondom, amit akarok, nem finomkodom. És ezekkel együtt sikerült kialakítanunk egy normális, békés kapcsolatot a férjem anyjával.

2014. dec. 21. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:
2014. dec. 21. 13:59
 5/5 anonim válasza:
énmár 5 éve türtem nemisrég kiborultam és kiosztottam elég rendessen mert ez a nö nagyon elviselhetetlen persze a férjem nem veszi észre a kifogás anyám egyedül nevelt nekemcsak övan meg a hugom na mind 1 elöszöris neki kéne leálitani a saját annyát amit sosem fog megtenni mert szereti éncsak második lehetek hiába osztottam ki azt a pénzéhes dögöt utálom huhhhhh de mai napig komenteli az életünket a férjemet ugy befolyásolja hogymár elegem van belölle és az agyamra meg aamugy de hiába butánakk mit lehet magyarázkodni ezért felsem veszem énis huzom az agyáz azal amivel csak tudom nagyon buta de ez nekem igy nemjo szoval elfogom hagyni a férjem hogy ö maga tapasztalja hogy az annya egy patkány ésmajd akkor rájön mert elöttem szenté teszi na mind egy mesélhetném 8 orán keresztülis de ez van
2014. dec. 30. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!