Van köztetek olyan, akinek sikerült tönkretennie a kapcsolatát az anyósának?
Ahol ez sikeres, ott nem az anyós tette tönkre, hanem a töketlen anyuci picifia nem tudja kezelni az anyját.
Felnőtt ember ne hagyjon beleavatkozást a párjával közös életükbe senkinek, még az anyjának sem. Ha erre képtelen, kár összekötni az életed vele, mert biztos lehetsz benne, hogy a férjed hagyja tönkretenni anyucinak. Az ilyenek a mama kénye-kedve szerint ugrálnak, és erre kényszerítik a párjukat is, hogy mindent benyeljen tőle. Az, hogy ez meddig megy, a te tűrőképességeden múlik. Ülj le beszélni a pároddal, és kérdezd meg, milyen jövőt képzel el nektek.
Én is ettől tartok, de egyébként az az érdekes, hogy általában úgy történnek a dolgok, ahogy mi eltervezzük, csak utána jön a lelkiismeret furdalás, mert olyan lebaszást kapunk, hogy mi mégis hogy képzeljük, hogy nem úgy ugrálunk ahogy ő fütyül. Mert általában titkolózunk előtte és csak utólag tud meg mindent, hogy nehogy előre elrontsa a dolgokat.
A párom azt mondja, hogy ő már értelmetlennek tartja, h vitába szálljon vele, mert meggyőzni úgysem tudja, aztán úgyis úgy csináljuk, ahogy mi akarjuk. Csak közben én látom rajta, hogy bántja a dolog, akkor is ha próbál úgy tenni, mintha nem érdekelné. Sajnálom, mert az ellenségeimnek sem kívánnék ilyen anyát, csak közben én meg teljesen kikészülök tőle.
A férjem mindig kiáll mellettem az anyjával szemben. Ennyi.
Az anyósnak így esélye sincs áskálódni.
Én határozott vagyok, megmondom, amit akarok, nem finomkodom. És ezekkel együtt sikerült kialakítanunk egy normális, békés kapcsolatot a férjem anyjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!