Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki így kezdte...

Van itt olyan, aki így kezdte a kapcsolatát? Tartós lett?

Figyelt kérdés
A férfi otthagyta a feleségét és kisgyerekét egy nőért, aki szintén házasságban élt még, de ennek ellenére szerelmes lett a férfibe. Majd a nő is elhagyta a férjét, és összeköltöztek. Tartós lehet egy így induló kapcsolat?
2014. nov. 5. 21:59
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Egyszerűbben: Tartós lehet egy olyan kapcsolat, ami úgy indul, hogy mindkét fél foglalt még, házasságban él?
2014. nov. 5. 22:00
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Majd kiderul.
2014. nov. 5. 22:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a bizalommal nincsenek gondok akkor tartós lehet. Csak ilyenkor elég gyakran a bizalom mínuszból indul, pláne ha szeretői viszony is volt közöttük.
2014. nov. 5. 22:04
 4/17 anonim ***** válasza:
41%

Tartós lehet.

Én még együtt éltem az exemmel, amikor megismerkedtem a vőlegényemmel. Találkoztunk, le is feküdtünk egymással többször, és amikor visszautaztam Magyarországra, szakítottam is az exszel, és ő elköltözött.

Lassan 3 éve vagyunk együtt.

2014. nov. 5. 22:07
 5/17 anonim ***** válasza:
43%
A 3 év még semmit nem jelent.
2014. nov. 5. 22:08
 6/17 anonim ***** válasza:
67%
Már akinek.
2014. nov. 5. 22:12
 7/17 anonim ***** válasza:
68%
Elõfordulhat, hogy egy idõ után megbánthatja mind2.Fõleg,ha unalomból estek egymásba.
2014. nov. 5. 22:17
 8/17 anonim ***** válasza:
58%
Ha te nem egészen 3 évet már soknak tartasz, akkor gondolkodj el azon, hogy a gyerekeket hány évig kell nevelni.
2014. nov. 5. 22:20
 9/17 anonim ***** válasza:
97%
Mi így kezdtük. Nagyon rossz vége lett. Épp most a gyűlölködős résznél tartunk, és hiába próbálom elkerülni csak bemocskolódom én is. Alig várom,hogy a közös ingatlant eladjuk és soha semmi közünk nem legyen egymáshoz. Van egy bibliai idézet, ami helytálló szerintem annak ellenére hogy nem vagyok vallásos. A bűn magában hordozza a büntetést. Ezt lefordítva ha az ember olyan dolgot tesz ami sok embernek fájdalmat okoz, és nem tiszta dolog, nagyon rossz karmát csinál saját magának. Soha többet nem kezdenék nős vagy foglalt férfivel.
2014. nov. 5. 22:44
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
Előző vagyok, a 3 év még tényleg nem sok. Nekünk 9 volt együtt.
2014. nov. 5. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!