Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki így kezdte...

Van itt olyan, aki így kezdte a kapcsolatát? Tartós lett?

Figyelt kérdés
A férfi otthagyta a feleségét és kisgyerekét egy nőért, aki szintén házasságban élt még, de ennek ellenére szerelmes lett a férfibe. Majd a nő is elhagyta a férjét, és összeköltöztek. Tartós lehet egy így induló kapcsolat?
2014. nov. 5. 21:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Gyerekek is vannak mindkét oldalon. Miért nem gondolkodnak az ilyen emberek, mielőtt nekiállnak szétrombolni mindent?
2014. nov. 5. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Hát azért a 3 év már valami. Az esküvőhajhászok már 1 év után simán igent mondanának egy még majdnem idegennek...
2014. nov. 5. 23:04
 13/17 anonim ***** válasza:
33%
szerintem igen, mindkettő egyformán aljas. pont összeillenek, gondolom elég lesz csak magukból kiindulni, ha a másikról tudni akarnak valamit.
2014. nov. 6. 00:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Szuleim elvaltak egy no miatt.Apukam beleszeretett.mar lassan 26 eve mukodik naluk.
2014. nov. 6. 07:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem volt az.

Igaz a mondás, hogy aki egyszer megtette, az megteszi másodszorra is.

Részemről hatalmas szerelemnek indult. Egy helyen dolgoztunk, gyakorlatilag együtt töltöttük a napot. Addig-addig udvarolt, meg fújta, hogy már nem szereti a nejét, csak a gyerek miatt vannak együtt, hogy végül beadtam a derekam, és a szeretője lettem.

A mi házasságunk nem volt már olyan jó, hiányzott a tűz, az udvarlás, de azóta ezerszer megbántam, hogy elhagytam az első férjem, mert ezt leszámítva nagyon jó ember és jó apa.

Egy idő után jött a lila köd, hogy én szerelmes vagyok. Meg ő is. Én ragaszkodtam, hogy váljon el. Válaszút elé állítottam, hogy vagy a felesége, vagy én, de ez így nem megy tovább.

És mikor engem választott, akkor madarat lehetett volna fogatni velem.

Aztán jöttek a gondok.

Az én gyerekeim nem fogadták el őt, az övéi meg egyenesen utálnak engem, mert miattam költözött el, és részben igaz is, úgyhogy sokszor volt lelkiismeret furdalásom.

De köztünk dúl a szerelem, még jobban, mint eddig, úgy éreztem, a bajok csak összekovácsolnak. Megesküdtünk, és jött a közös baba.

Amíg otthon voltam a picivel, jött az első hideg zuhany, hogy hát ő láthatások alatt lefekszik a volt nejével. Évek óta rendszeresen (havonta, két havonta) "megbotlik", mert még mindig érez iránta valamit.

Kikészültem, válni akartam, de könyörgött. Kicsi gyerekkel, GYES-ből nincs hová menni, úgyhogy végül megbocsájtottam.

Aztán kiderült, hogy megint teherbe estem. Nem akartuk, de én meg akartam tartani, ő viszont nem. Azt magyarázta folyton, hogy egy újabb éhes száj, akit etetni kell, fizeti a gyerektartást, stb, mit képzelek én magamról. De hajthatatlan voltam, és képtelen lennék elvetetni.

Gyakorlatilag végigveszekedtük a terhességet, akkor változott meg, mikor a gyereket a kezébe vette: ő az egyetlen lány, és azóta is imádja. Gyakorlatilag szerelmes a lányába.

Aztán két éves volt a kicsi, mikor kiderült, hogy már a terhességem alatt összejött egy kolléganővel. Fogta a cuccait, és elment. Otthagyott a négy gyerekkel az albérletben. Az se érdekelte, miből fizetem.

Gyerektartást alig kapok. Kerek tíz évet vett el az életemből.

Bármit megadnék, ha újra kezdhetném. De nem lehet.

És most itt vagyok, 41 évesen, négy gyerekkel, tele adóssággal és senkinek se fogok kelleni. Ő meg vígan él valami 30 éves cicababával, akiben az a legszebb, hogy nem akar soha gyereket.

Pont azt csinálta velem, mint anno az első feleségével.

2014. nov. 6. 09:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Erre szokták azt mondani: "Rútul szerzett holmi rútul vész el."
2014. nov. 7. 13:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van. Én is ezt írtam, csak bűn és bűnhődésként, meg karmaként fogalmaztam, de a lényeg ugyanaz. Ma már azt is tudom, hogy saját magamat alacsonyítom le, ha egy foglalt emberrel kezdek, mintha nem lennék képes tiszta, hazugság nélküli kapcsolatot kialakítani, vagy nem lennék képes inkább egyedül élni, mint hazugságban. De azért vannak a tapasztalatok, hogy tanuljunk belőle. Szerencsére én nem szívtam meg annyira, mint a 4 gyerekes kommentelő.
2014. nov. 8. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!