Most tényleg mi vagyunk a bunkók?
Konkrétan nem támogatjuk, tehát gyógyszert nem veszünk, stb, inkább annyiból támogatjuk, hogy mi fizetjük a ház biztosítását, a hitelt, ilyesmit. Az apósom nyugdíja párom nővérének megy, mást nem tudok, hogy ők miként állapodtak meg. Ápolni, mint írtam, nem kell, hiszen nem az a lerokkant öregember, akire mindenki gondol, tud járni, beszélni, ellátja magát, főz magának, mint fentebb is említettem, mindig lennie kell vele valakinek, hiszen, ha egyszer rosszul lesz, és egyedül van, akkor annak csúnya vége lehet :( Párom nővére pedig otthon van, nem dolgozik, gyerekeket nevel, neki szoktunk konkrétabban besegíteni abban, ha van valami dolga, akkor vigyázunk rájuk, vagy elmegyünk neki a boltba, ilyesmi.
Igen, párom mondta tegnap az apukájának, hogy mondjon egy összeget, kifizeti, csak az az alkesz ne jöjjön vissza. Én már régebben, is felvetettem egy albérlőt, van egy ismerősünk, aki dolgozik, ismerjük évek óta, de az apjával él, aki alkoholista, viszont az utolsó pillanatban visszalépett, pedig már minden le volt beszélve. Akkor az apukájával abban állapodtunk meg, hogy megkapja az összeget.
Ha a kérdezőék be vannak jelentve az adott lakcímre akkor nem adhat ki csak úgy bárkinek egy szobát a tulajdonos sem, előzetes egyeztetés és beleegyezés nélkül.
Magyarán nem jártatok el bunkó módon.
Az a kérdés, hogy megkaptátok a házat használatra vagy csak vendégek vagytok. Mit beszéltetek meg a faterral? A szóbeli megállapodás is szerződésnek számít. Ha csak vendégek vagytok, nincs beleszólás, de ha ti kaptátok meg használatra, akkor azt engedtek be, akit ti akartok és ez jogi úton is védhető.
Gondolom, a nővér férjének fáj, hogy jó dolgotok van és telebeszélte a fatert, hogy az a pénz neki jár, vagy a töke tele van, hogy náluk van fater és akar egy kis lóvét magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!