Első babás anyuka vagyok. Mit tehetnék?
#31-es! Ugy tudom, h az anyos-apos csaladtag...Nem?? Ha csaladtag, akkor segitsen. Ha vendegek, akkor ne akarjanak gyereket hetvegere es ne haborodjanak fel, ha az anyuka nem adja oda a kicsit. Ennyi...
Jo csaladod lehet, 31-es, ha anyosodekat vendegkent kezeled :D
Nem tudom,nem akarlak megsérteni,de szerintem iszonyatos bunkóság ilyen utasításokkal átküldeni magadhoz anyósodat házimunkát végezni.
Ha akar valaki segíteni,az jó nagyon és egy szép gesztus,de nekem nem lenne egyszerűen bőr a képemen listát írni akárkinek,hogy csinálja meg az én háztartásomban a munkát . Még a saját anyámnak se,nemhogy anyósomnak .
Szerintem anyósod direkt szúrkáldik,hogy vedd észre magad .
" akkor mivel tudom,hogy a fiam tojik a házimunkára, átmegyek és kicsit feltörlök meg ilyenek?" ez viszont már konkrétan szégyen .. az is,hogy egy felnőtt ember nem tud feltörölni( a férjed) ,meg az is,hogy számodra telejsen evidens,hogy ezt az anyósodnak kellene elvégezni . Karácsonyi főzésről ugyanez a véleményem,könyörgöm,szülők vagytok ,felnőtt,önálló család ne mással csináltasd meg. Elvárni,természetesnek venni,és fleháborodni ha nem ugrálnak neked naaaagyon pofátlan dolog .
Anyósod NEM a cseléded !!! Ha valaki segítséget ajánl,köszönd meg és fogadd el ha szeretnéd,de senkitől NEM VÁRHATOD el,hogy helyetted mosson,főzzön,takarítson .
Éretlen és paraszt a viselkedésed,ne csodálkozz,ha veled is így bánnak.
Tehát, ha segít az a baj, ha nem segít, akkor meg az??
Ha kinyitja az ablakot, fogadjunk azért rinyálnál, hogy minek nyitotta ki!
A te házadban takaríts te! Én gyűlölöm, ha valaki helyettem akarna rendet tenni. Néhány nap alatt nem lesz akkora redva, hogy az anyósodat be kelljen fogni házimunkára.
"Senki - meg a kerdezo SEM - varja el, h anyos a baratnoje legyen"
Én ugyan BEJÁRÓNŐT írtam, de sebaj...Itt még a funkcionális analfabéták is írhatnak kommenteket, és elmélkedhetnek mások IQ-járól:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!