Első babás anyuka vagyok. Mit tehetnék?
Nem bírtam végig olvasni, de te erős ukázt osztasz le, és semmit nem lehet tenni a te forgatókönyveden nélkül.
Anyósék minimum 1 gyereket felneveltek, és ezek szerint sikerrel, szóval nyugi. Nem kell forgatókönyveket osztogatni.
"ő nem tudta, hogy éjszakára nem ehet gyümölcsöt"
Honnan tudná? EZ talán gyerek kínzás??? Szerencsére még később lesz menyem, de ilyennek nem örülnék.
Tanulj meg magadra számítani.
Vond be a férjedet a házimunkába.
A hétvége kérdését vitassátok meg úgy, hogy a férjed is ott van, ne legyen rád kenve, hogy csak te nem akarod.
Egyébként nekem nem úgy tűnik, hogy akar segíteni, ezért nem is számítanék rá. Karácsonyi ebédet lehet újszülött gyerek mellett főzni, egyszerűbb fogásokból. A mosógépet beindíthatta volna a férjed is, össze is tud törölni egy moppal, nem törik le benne a dereka. A helyedben nem anyóssal kínlódnék (neki ugyanis nem kötelessége főzni, mosni, takarítani, gyereket etetni nálad), hanem a férjemmel szemben állnék a sarkamra.
"Meg sem próbálta." :)
Ha ilyen férjed van, azzal magad is bőven jellemezted, már bocsánat! :D
"Mellesleg olyan jól felnevelte a fiát, hogy egyedül a boltba sem megy le."
Minek szültél egy tesze-toszának? Kötelező volt hozzámenned? :)
Ami nekem feltűnik:
1 neked aztan baromi nehéz megfelelni
2 az anyósod nem is akar, úgyis ez is rossz az is rossz, akkor inkább nem fárasztja magát.. Bár talán lusta is
3 a férjed hiánya a sztoriban, egyszerr említetd meg..
Ha te nem vagy otthon mi a lőfüttyért kellene az anyósodnak mosni, kajátvenni?? Egyáltalában minek van itt, ha te nem vagy?
Vagy ez csak nekem fura? Soha nem varnam el az anyősomtóo hogy nálam mosson, takaritson, vasaljon.. Az a mi családunk feladata ( az enyém a férjemé, és ha a gyerek megnő az övé) és ha én nem vagyok, akkor a párom felelőssége,nhogy legyen étel, és tudja ellatni a kicsit nélkülem is.. ( mi van ha elütva villamos, meteor támadás ér..mittudomén mi es ki kerülsz a kepből..?? Persze nem lehet így állni az élethez, de akinek gyereke van igenis felelőssége erre is gondolni...szerintem)
Tehat itt egy nagy-nagy -nagy beszelgetésre van szükség a feladatok átbeszéléséről..
/ felcimkézni a mosóport?? Wtf?/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!