A menyem ellem hangolja az unokámat, mit tehetek?
4 éves a kislány ,nem akar hozzám jönni nyaralni ,mert : te mindig bántod az anyát.
menyemmel nem vagyunk jóba,nem jár hozzám ,én sem hozzám . teljesen más természet vagyunk. én pörgös, barátságos ,törtetö,ö meg olyan mint a langyos leves,megörülök a nyugodtságától.
a fiammal nagyon is jóba vagyunk vele szokott jönni az unokám hozzám ,ugyanis anyja nem engedi egyedül,szerintem tulságossan félti.
köpni nyelni nem tudtam mikor ezt mondta az unokám,mert gondolom nem magától találta ki,és nem is a fiam mondta neki.mikor ezt mondta fiam rászolt,hogy lányom ne mondj ilyet ,de el is terelte a témát másra.
hogy állithatnám le a menyemet a nélkül ,hogy a fiam megharaguthatna rám? ugyanis hangosabban sem lehet hozzá szólni ,mert felhuzza az orrát rögtön a nagyasszony,és a fiamat hergeli ellenem ,hogy én üvöltözök vele :)
pedig nem olyan nagymama vagyok aki nem törödik velük ,anyagilag is folyamatosan támogatom öket,unokámnak mindig veszek valamit,nem csak pár száz forintos dolgokat.
persze a másik nagyi a szent ,ö a menyem anyukája ,ö persze nem segit a fiataloknak semmit ,megis ö a jó.
Remélem, ez trollkérdés. Ha nem... már ne haragudj, de kicsit álomvilágban élsz magadat illetően.
Nézzük csak:
-leírod, mennyire rühelled a menyed, hogy azt rühelled, amilyen, magyarul a személyisége, és nem a tettei miatt utálod, lenézed, fintorogsz rá... és mellé azt írod, barátságos vagy. a barátságos nem azt jelenti, hogy édelegni tudsz, hanem hogy kedves vagy és elfogadó... ja és a törtetősség ezt kizárja
-a 4éves gyerek hall és észrevesz dolgokat, és NEM HÜLYE!!!!! nyilván észreveszi, hogy fintorogsz az anyjára, az is lehet, hogy meghallott vmit (vagy tőled, vagy mert esetleg beszélgettek, vitatkoztak a szülei otthon arról, hogy már megint milyen undorító módon viselkedtél... el tudom képzelni... ha írásban sem tudod visszatartani az utálatod, gondolod, hogy ha ott van a menyed, el tudod fedni??? uggggyanmár
-az meg másik kérdés, hogy ha ez az igazság, és a gyerekem apja nem a gyerekem ebben az esetben, ahogy a drága fiad is tette, hanem az anyósom mellé állna, rúgnám ki, mint macskát sz..ni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!