A párom volt felesége folyamatosan követelőzik, vádaskodik és a lányaikat is ellenünk hangolja. Mire jó ez neki? Hogyan tudnánk ezen változtatni?
4,5 éve váltak el, a párom fizeti a 3 lány után a gyerektartást (40000Ft, ez a fizetésének kb 50%-a), de az exe mégis folyamatosan elégedetlenkedik. A felesége vált el a nagy Ő kedvéért, aki fél évvel később le is lépett.
Próbáltuk vele megbeszélni a dolgokat, de nem jutunk vele semmire. Folyamatosan minket vádol mindenért. Kevés a pénz, útálja a lakást amiben élnek, nincs ideje semmire stb. A lányoknak is csak ezt mondogatja, akik szépen lassan átveszik az anyjuk stílusát. Tegnap a középső lány (7 éves) a fejemhez vágta, hogy ha én nem szülök az apjának egy trónörököst (2 éves a kisfiunk), akkor már rég visszament volna hozzájuk... Ha ez így megy tovább félő, hogy teljesen tönkremegy az apjukkal a kapcsolatuk.
Fel nem tudom fogni, hogy ez mire jó az exnek.
Felelősséget vállalni sosem volt divatos.
Főleg olyan körökben nem, ahol szokás ujjal mutogatni és mindenért másokat okolni.
öt éve: tehát van egy 1, egy 7-5= 2 és egy 2+x éves gyerek és hipp-hopp jön a nagy ő, a shift+ő .. eeegen. Valamint egy 7 éves nem beszél így (még ha a környezet így beszél,akkor sem ) "ha én nem szülök az apjának egy trónörököst "
Nem kamu véletlenül ez a kérdés??? Fel nem tudom fogni, mire jó ez a sok kamu-hamu.
00.21-nek
szerintem te már menj aludni....:)
Igen, tényleg ő lépett le, de akkor még csak 2 gyerek volt. Mikor megtudta, hogy terhes, azt hitte a nagy Ő az apa és egy délelőtt alatt átcuccolt hozzá gyerekestől, mindenestől amíg a párom dolgozott. A nagy Ő fél év után hasonló gyorsasággal rakta ki őket, mert elege lett a családból. A pici megszületése után az ex megpróbálta gyerektartásért perelni, az apaság megdöntéséhez be kellett volna bizonyítani, hogy a kicsi nem a volt férjéé (automatikusan ő lett apaként beírva), de a dns teszt mégis azt mutatta, hogy a párom az apa. Szerinte ezzel is csak a párom akarta őt tönkretenni, mert a nagy Ő-től 20% gyerektartás több lett volna, mint a páromtól az 50.
Én is a lány szóhasználata miatt gondoltam, hogy ezt valaki más "sugallta" neki. Persze, mikor rákérdeztem, hogy ezt ki mondta, az volt a válasz, hogy senki. Nem ez volt az első eset és félek, hogy nem is az utolsó. Voltak ennél meredekebb és a korának még kevésbé megfelelő beszólásai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!