Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Segitseg mit tegyek?!

Segitseg mit tegyek?!

Figyelt kérdés
3 eve vagyunk egyutt a parommal szeretjuk egymast viszont az anyukajanal lakunk es az anya alkoholista van egy 5 honapos kislanyunk is es nem akarom hogy a kislanyom is arra noljon fel amire en anyam anyit ivott hogy 6 eves koromba meghal es ezert gyulolom az alkoholistakat ez a no annyit iszik hogy ossze h*gyozza magat mar nem birom nem tudom mit csinaljak az gondolkozom hogy inkabb a paromat is elhagyom es elmennek a lanyommal csak az a baj hogy nincs hova es egyedul el sem birom tartani volt kozuletek valaki ilyen helyzetbe?!

2015. jún. 13. 23:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"miért nem mondta el hogy az anyja iszik, erre az volt a válasz mert tudtam hogy akkor nem jöttél volna ide! 2. Nem akarom elhagyni a párom csak kétségbe vagyok esve! Amugy nagyon szeretem"

Én nem tudnék ilyen embert szerezni, aki ilyen aljas módon tőrbe csalt.

Nem költöztél volna oda, ha tudod, hogy alkoholista az anyja?

Attól, hogy 1 hétig vele laktál, mire megtudtad ezt, még vissza tudtál volna költözni oda, ahonnan jöttél, és nem lenne ez a problémád most.

" ő az életem értelme meg a kislányunk! "

Hát az elég nagy baj, miért nincsen saját életed értelme? Miért más emberek az életed értelme?

2015. szept. 6. 08:43
 22/22 A kérdező kommentje:
Ti miert nem tudtok normalisan valaszolni? miert vagytok ilyen flegma ge*ik? en szepen kerdeztelelek titeket....
2015. szept. 9. 21:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!