Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Segitseg mit tegyek?!

Segitseg mit tegyek?!

Figyelt kérdés
3 eve vagyunk egyutt a parommal szeretjuk egymast viszont az anyukajanal lakunk es az anya alkoholista van egy 5 honapos kislanyunk is es nem akarom hogy a kislanyom is arra noljon fel amire en anyam anyit ivott hogy 6 eves koromba meghal es ezert gyulolom az alkoholistakat ez a no annyit iszik hogy ossze h*gyozza magat mar nem birom nem tudom mit csinaljak az gondolkozom hogy inkabb a paromat is elhagyom es elmennek a lanyommal csak az a baj hogy nincs hova es egyedul el sem birom tartani volt kozuletek valaki ilyen helyzetbe?!

2015. jún. 13. 23:42
1 2 3
 11/22 acelsziv ***** válasza:
82%
Az isten verje meg, hogy az autóvezetéshez már alkalmassági vizsga meg engedély kell, de gyereket szabadon potyogtathat bármiféle felelőtlen, gondolkodásra képtelen lény.
2015. jún. 14. 08:43
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

Mit tegyél? Legközelebb kérjél több észt a jóistentől, mert most szemmel láthatóan nem sokat adott. 1. Szülsz egy gyereket egy lakásba, ahol alkoholista ember él, holott tapasztalatból tudod, hogy ez nem jó. 2. Eleve nem értem miért szültél, ha sajat lakásra, albérletre neked nem telik, és a legjobb megoldás még az, hogy az önmagát összepisilő beteg anyósodhoz költöztök. 3. Mondjuk úgy nehéz is elegendő pénzt keresni, ha valakinek még a 8 általanos sincs meg, mert nekem azt ne adja be senki, hogy egy ilyen helyesírással (és tudom, hogy nem ezen kéne lovagolni, de ez már erősen az a kategória, amit nem lehet nem megszólni) a kedves kérdezőnek van bármi végzettsége.

Már semmit nem tehetsz. Csak azt a szegény kisgyereket sajnálom, van egy alkoholista öreganyja, egy idióta anyja, az apja pedig szintén nem lehet egy Einstein, ha ilyen nőt választott párjaként és ilyen körülmények között vállalt gyereket.

2015. jún. 14. 08:45
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Mit tegyél? Ahogy lehet menj el dolgozni te meg a párod is és béreljetek valahol egy kicsi lakást. Ja és fordíts különös figyelmet a fogamzásgátlásra, mert ha jön még egy gyerek, akkor még évekig nem tudtok majd szabadulni.

Azt én sem értem hogy szülhettél ilyen környezetbe, ha annyira utálod.

2015. jún. 14. 09:27
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem hogy mondhatsz ilyet, hogy elhagyod a párod. Megértem a problémád, de ez egyáltalán nem megoldás rá. Ha szeretnéd, nem mondanál ilyet, szégyelld magad. Biztos szomorú lenne szegény ha ezt olvasná, biztos neki is nehéz, hogy ide jutott az anyukája, te meg el akarod hagyni...
2015. jún. 14. 11:07
 15/22 anonim ***** válasza:
78%

Miért az a megoldás, hogy elhagyod a párod?

Költözzetek el hárman, aztán ő menjen látogassa az anyját alkalmanként. Ahogy ez általában lenni szokott.

2015. jún. 14. 11:10
 16/22 anonim ***** válasza:
80%
Az anyósod otthon van. Ő lakása, ő élete. TE költöztél oda. TE vállaltál gyereket az anyősod otthonába., nem értem, min vagy felháborodva.
2015. jún. 14. 11:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy anyósod a saját házában iszik, drogozik, disznót vág vagy ósszepisili magát, neked semmi közöd.

Koltözzetek el, és a következő gyerek vállalása előtt gondolkozzatok!

Dolgozzatok, keressetek pénzt, de a semmire ne vállaljatok gyereket!

2015. jún. 14. 12:49
 18/22 anonim ***** válasza:

Megpróbálok a kérdésre válaszolni:

Nem voltam ilyen helyzetben, de ilyenkor az szokott működni, hogy

1.vagy megbeszéled a pároddal, hogy ha szereti az anyját, akkor próbálja meggyőzni arról, hogy kezeltesse magát,vagy

2.próbáljátok úgy intézni az életeteket, hogy minél kevesebbet érintkezzen a kislány a mamával, keress munkát, és egy bölcsit, és gyűjtsetek annyi pénzt, amennyit csak tudtok, hogy minél előbb elköltözhessetek.

Máskülönben a párod milyen jövőt képzel el veletek és az édesanyjával?

2015. jún. 14. 17:16
 19/22 A kérdező kommentje:
1.Én nem tudtam hogy az anyósom alkoholist mivel a párom nem mondta el,és mikor már itt voltam a legélején rá egy hétre elkezdett inni anyós és akkot kérdeztem a páromat hogy miért nem mondta el hogy az anyja iszik, erre az volt a válasz mert tudtam hogy akkor nem jöttél volna ide! 2. Nem akarom elhagyni a párom csak kétségbe vagyok esve! Amugy nagyon szeretem ő az életem értelme meg a kislányunk! A rendes válaszokat köszönöm!
2015. szept. 5. 16:20
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi a rendes válasz?

A valóság az, hogy szültél egy gyereket a nagy semmire. Egy ilyen fontos döntés előtt gondolkodni kell.

Amit most tehettek az az, amit sokan írtak:elköltözni!

Egy alkoholistával borzasztó együttélni, pláne kisgyerekkel.

De! A gyerek a ti felelósségetek, a lakás pedig a párod anyjáé.

2015. szept. 6. 08:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!