Hogyan beszéljem le anyóst erről, h ne legyen sértődés?
Anyósodnak mondd meg kategorikusan, hogy csak akkor mered rábízni a gyereket, ha megígéri, hogy nem használ hordozókendőt.
Neked is nehézség lenne, ha nem mernéd rábízni a gyereket, mert jól jönne a segítsége, de nem bármi áron. Gondolhatja magában azt hogy túl óvatoskodó vagy, de ha becsül, tisztel Téged, akkor elvárod tőle, hogy tartsa magát az ígéretéhez.
Ah a hordozokendohoz csak nagyon szelsoseges esetekben nyultam, utalom. 10 perc utan mar minden bajom volt, ugy fajt a hatam.
Lenyeg a lenyeg, hatarozottam mondd meg neki. Nincs joga helyetted donteni.
Agyam elhajítom, de már komolyan...
Anyuka, NEM.
Az meg a francot sem érdekli, anyuka mit fortyog magában. Nőj már fel...
9: Az 1. választ törölték, még neki írtam, h nem értem...
Feri: Felnőttem már, csak nem szerettem volna rosszul kezelni ezt, mert még nem voltam ilyen szituban. Ezért érdekeltek a vélemények.
Mindenki válaszát köszönöm! Megy mindenkinek a zöld.
Kategórikus NEM a megoldás. Elmondod miért, és nem állsz le vele vitatkozni. A te gyereked, a te felelősséged.
Hidd el, ha egy kérdésben nem vagy elég határozott, és mindig arra figyelsz, hogy ne sértsd meg, akkor a fejetekre fog nőni.
Márpedig az lesz, amit a szülők mondanak, és ha megérti jó, ha nem, akkor puffogjon csak.
Off.
Én körberöhögtem volna, ha nekem azt mondja bárki is, hogy márpedig az én gyerekemmel az lesz , amit más mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!