Hogy mondjam meg nekik, hogy ne legyen belőle sértődés (megint)?
És ha megsértődnek, akkor mi van? Semmi, ki kell röhögni őket magadban.
TE érzed, mikor leszel úgy, hogy látogatókat fogadj, ha ezt nem képesek felfogni, az ő bajuk.
Ha pár országnyira laknak, nyilván nem tudnak beszaladni csak egy délutáni rövid látogatásra.
Jöjjenek egy hétvégére például, és egy közeli panzióban vegyenek ki szobát.
Mikor az elsőt szültem, anyósom odaág meg vissza volt h ő jön segíteni, én meg megmondtam h nem kell, láttam h kicsit besértődött de nem érdekelt. A párom majdnem 2 hétig itthon tudott lenni úgyh ő segített, semmi szükség nem lett volna még itt rá. Most várjuk a másodikat, most megint meg fogom mondani h nem kell jönni, párom itthon tud lenni, majd mi négyen összeszokunk nem kell h vki átrendezze a házat, na meg nincs kedvem állandóan csacsogni vkivel, hanem a gyerekekre akarok figyelni. Párom is így gondolja h inkább ő van itthon. Úgyh mindent nem érdekel ha megsértődik, majd megbékél!
Amúgy sem értem h miért kell ilyenkor anyósnak v anyukának odaköltözni??? Nem tudom miben segíthet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!