Bocsánatot kérjek anyóstól, vagy mit tegyek?
Párommal összeköltöztünk, de még nem állunk úgy anyagilag, hogy ki tudnánk fizetni az esküvőt. (+ én úgy gondolom, hogy legalább 1 évet éljünk együtt, s azután legyen lánykérés)
Anyósom 2 hónappal ezelőtt rázendített,hogy csipkedjük magunkat, mert a rokonokat időben kell értesíteni az esküvőről és, hogy x dekorációt képzelt el, meg y helyen legyen a buli. Rászóltam, hogy szerintem ez a mi dolgunk és majd mindenről időben tájékoztatjuk. Azóta nem beszél velem. Párom szerint nem haragszik rám, csak elkerüljük egymást, szerintem viszont megharagudott. Engem zavar ez a helyzet, de nem tudom mit csináljak! Hívjam fel? (állandóan dolgozik/elfoglalt és nem is vagyunk olyan jó viszonyban) vagy hanyagoljam a dolgot és legközelebb, ha találkozunk, akkor úgyis minden kiderül. (bár jelen esetben nem érzem magam hibásnak a kialakult helyzet miatt, ő akart beleszólni az életünkbe, én csak megvédtem magam)
Párommal szerencsére minden rendben van.
Miután megtudta, hogy anyukája miket mondott, ő is szólt neki, hogy egyenlőre még hanyagolja a témát.
Nem szeretném, ha feszültség lenne a családban. Nagyon bánt a dolog, mert tényleg szeretnék jó kapcsolatot ápolni az anyósommal, de elég nehéz úgy, hogy ő eldönti, mikor legyen az eljegyzésünk (párom se tudott róla) és hogy milyen legyen a még meg sem említett esküvőnk.
Eszedbe se jusson! Itt most kőkemény hisztiről van szó az anyósod részéről, amit ő akaratharcnak titulál. ha bedülsz, akkor bedarál egy életre.
Igen, ez is a ti dolgotok, nem az övé. tanulja meg, hogy hol a helye és nem szólhat bele egy másik felnőtt ember életébe. és nagyon vigyázz! Lehet, hogy a lánya is épen ilyen durcás-akarnok zsarnok hisztérika!
Most kell kitartónak lenni.
Ha határozottan kiállsz a véleményed mellett, akkor a saját életed uralkodója lehetsz (mert ő akart a ti életetek uralkodója lenni). Jobb így, főleg mert párodra is ugyanaz vonatkozik mint rád. Legalább nem uralja az életét az anyja.
Nem tettél rosszat, csak meghúztad a határokat, és őszinte voltál. Ezért sose kérj bocsánatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!