Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom szüleihez fogunk...

A párom szüleihez fogunk költözni, nyaralás,2 hét. Ez alatt leszek bemutatva. úgy érzem, hogy ettől függ komolyra fordulnak e a dolgok. Hogyan viselkedjek, mit lehet beszélni a szülőkkel, testvéreivel? 27 n

Figyelt kérdés

valahogy félek és izgulok, a párom hosszú távra nem tesz kijelentéseket, mindig a nyaralásig gondolkodik csak. teljesen olyan, mintha azt várná, ha engem elfogad a család, semminek semmi akadálya.

de én meg általában teljesen gátlásos vagyok.

egy testvérét ismerem személyesen eddig a 4-ből, aki ki akart velem kezdeni, miután elutasítottam, azóta nem bír. szóval már rossz...

anyukájával eddig telon beszéltem, olyan kedves és udvarias, hogy nincs még egy ilyen ember, olyan érzésem van mellette, mintha nem is egy nő lennék, hanem egy tapasztalatlan gyerek, de udvariasan nem tesz megjegyzést.

a huga tipikus bulizós, röhögcsikélős Barbi baba, őt a párom nagyon imádja, és azt várja öribarik leszünk majd...

úgy érzem hatalmas elvárás van tőlem, tekintve hogy 5-en testvérek + intelligens szülők, tehát 6 embernek kell minden oldalról megfelelnem, idősek, fiatalok, lányok, fiúk, a páromat már nem is számolva. van, aki családos, van aki csajozós, stb

tehát szinte mindenféle emberrel kellene megtalálnom az összhangot.

én általában csendes, elvonullós típus vagyok, de itt igenis ott kell lennem, beszélgetni, vagy főzőcskézni. de iseretlenekkel mindig úgy érzem, nem tudok mit mondani :( sőt az exeim anyujával sem volt soha egy jóízű beszélgetésem, csak az általánosak(segítsek e mosogatni, meg ilyenek)

2015. máj. 26. 15:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%
27 évesen szerintem már ideje lenne nem azon gondolkodni, hogy meg kell felelni a másik szüleinek. Viselkedj úgy, ahogyan mindig, mindannyian felnőtt emberek vagytok.
2015. máj. 26. 19:36
 22/24 anonim ***** válasza:
azért a legtöbb ember szeretne jó benyomást tenni azokra, akik a párjának fontosak... én megértem, hogy kérdező ideges. pláne, hogy ezután rögtön oda is költözik (?)
2015. máj. 26. 21:20
 23/24 A kérdező kommentje:
nyaralásról van szó, nem szép dolog, de azon vagyok, pont közbe jöhetne valami igazán.
2015. máj. 27. 00:00
 24/24 anonim ***** válasza:
53%
Mizujs, hogy sikerült a nyaralás?
2016. jan. 2. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!