Szerintetek van esély arra hogy elenged?
Van egy nagyon jó barátnőm itt magyarországon és meghívott magukhoz nyaralni.
Még sosem jártam Magyarországon....Anyum pedig nem valami engedékeny.
Sosem voltam diszkóban sem és az utcára se nagyon enged a barátaimmal...
Egyébként Erdélyben élek és nagyon közel a magyar határhoz....
Szerintetek van értelme megkérdezni vagy hagyjam az egészet a fenébe?
15/L
Azért számomra furcsa, hogy egy erdélyi jobban töri a magyart, mint a magyarok 70%-a.
Magyarországon tényleg nem olyan jó a közbiztonság, hogy 15 évesen elmászkálj, nemrég raboltak el nem 1 embert, és öltek meg egy csajt, mindezt egy hét leforgása alatt.
Ismered személyesen a barátnpdet vagy csak neten keresztül? Anyudék ismerik? Mert ha te sem láttad még, a szüleid sem ismerik, akkor félő, hogy nem fognak elengedni. Bevallom én sem engednélek el, ha így lenne, mert neten bárki bármit mondhat.
A legjobb megoldás az lenne, ha elbb te hívnád meg pár napra Erdélybe, és ha már ismerik személyesen is, akkor mehetnél te is.
3. válaszoló.
Akkor az értelmezésed nem volt sosem jeles, ugyanis nem 100%-ot írtam, hanem 70%-ot.
ennyi erővel akkor a barátnődet sem engedik el a szülei:D
egyébként kérdező, ennyi idősen én is voltam hasonló helyzetben, a netes barátnőmhöz nem engedtek el anyáék. utána meg szép lassan megszakadt a kapcsolat.
szerintem keressetek egy köztes helyet , vagy ha szoktak járni nyaralni a barátnődék akkor nyáron hátha erdélybe mennének.. és akkor tudnátok találkozni. vagy ha te mennél a szüleiddel arra?
megmondom őszintén, én se engednélek el, hiába vagy 15 éves, de nem ismered se az helyet, se a lányt igazán. 1 napra elengednélek nyílvános helyre. de tudom, hogy a távolság miatt ez nem lenne igazán jó
Akkor Skype-on beszélgetni a szülőkkel, kamerával.
SZimpátia alapján, személyes adatok megadása után mehet a gyerek, de úgy, hogy én viszem oda, és megnézem, hova megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!