Anyós mindenhová velünk akar jönni, ha költözünk, akkor ő is jönni akar, most pedig a külföld is, mit lehet tenni?
A télen vetettük fel, hogy nagyobb városba akartunk költözni, mert már jó ideje együtt vagyunk, közös életet akarunk kezdeni, sőt jelenleg úgy élünk, hogy ő nálunk (a szüleim alig vannak otthon) már egy éve, majd a hétvégén náluk vagyunk. Amikor mondtuk, hogy rövid határidőn belül költözünk, anyós jelölt egyből azt mondta hogy ők is jönnek akkor, jó lesz az! A barátom azonnal leállította, hogy nem! Sokszor veszekedtek emiatt, hogy hozzánk akar jönni, velünk akar élni, majd milyen szupi lesz... De ő munkanélküli 10éve, csak a kötelező közmunkára megy be, mindenre először vállalkozik (próbáltam neki szervezni melót) aztán lemondja (én azóta nem keresek neki mert beégetett mindenhol). A legnagyobb gond ráadásul, hogy nem lehet vele együtt élni! Nem takarít, nem tudja a pénzt beosztani (egy napra főz mindig valami olyat amihez tuti boltba kell menni), amíg sokat jártam oda, én csináltam a takarítást, főztem mert nem volt kedve... mindent megeszik, amit az ember kibont és aznap nem fogy el (van ételintoleranciám, sokmindenből kell a drágább alternatívát vennem és simán megette pedig volt neki saját fajtája és mondtam hogy legyen szíves ne... " de ki volt bontva"), mindegy hová teszed, volt saját fiókunk erre de azt is fosztogatta... (1 hét alatt eltűnt 1liter whiskynk a hűtőből) A férje is sokszor rászól, hogy ne legyen már ilyen de semmi.
Kaptam egy külföldi állásajánlatot, így 1 hónap múlva megyünk. Kijelentette hogy ő is jön. Csináljunk helyet! Közöltük hogy nem! Pont hogy előle megyünk, mert mindenhol hozza a formáját stb. a barátom már most kikötötte hogy ha lesz gyerekünk,ő csak láthatja de nem vigyázhat rá stb.!!!
Be van zsongva, mondja a barátnőinek hogy jön meg ilyenek! Pedig a barátom már szépen és durván is rászólt.
Júj :D az elég komoly, én is ettől rettegek kb. hogy beülne (bár hely az nem lesz, 4 óriás bőröndünk lesz, kettő a csomagtartóban, kettő a hátsó üléseken + dobozok rajta) :D
láttátok az új Old Spice reklámot? https://www.youtube.com/watch?v=dZmKY9FnzHo én el tudom képzelni azt amikor az autó után húzzák :D
A címünket én se akarom majd elmondani, páromat kell erre rábírni hogy ne!
Amúgy a lakásban a két szoba úgy van hogy 1 háló 1 nappali, azt pedig úgy fogjuk megoldani hogy ne legyen benne ágynak használható kanapé (lesz egy felfújható matrac, de arról nem fog tudni.):D
De ha jól értem a 13-as bejegyzést a férje is szívesen deportálná....
Ez a motelos ötlet jó, tök korrekt, világos.
Na, ez jó hír :)
Akkor sok boldogságot nektek ;)
Köszi! :)
Egy ideig nem volt netünk.
Remélem így is marad a dolog! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!