Anyós mindenhová velünk akar jönni, ha költözünk, akkor ő is jönni akar, most pedig a külföld is, mit lehet tenni?
A télen vetettük fel, hogy nagyobb városba akartunk költözni, mert már jó ideje együtt vagyunk, közös életet akarunk kezdeni, sőt jelenleg úgy élünk, hogy ő nálunk (a szüleim alig vannak otthon) már egy éve, majd a hétvégén náluk vagyunk. Amikor mondtuk, hogy rövid határidőn belül költözünk, anyós jelölt egyből azt mondta hogy ők is jönnek akkor, jó lesz az! A barátom azonnal leállította, hogy nem! Sokszor veszekedtek emiatt, hogy hozzánk akar jönni, velünk akar élni, majd milyen szupi lesz... De ő munkanélküli 10éve, csak a kötelező közmunkára megy be, mindenre először vállalkozik (próbáltam neki szervezni melót) aztán lemondja (én azóta nem keresek neki mert beégetett mindenhol). A legnagyobb gond ráadásul, hogy nem lehet vele együtt élni! Nem takarít, nem tudja a pénzt beosztani (egy napra főz mindig valami olyat amihez tuti boltba kell menni), amíg sokat jártam oda, én csináltam a takarítást, főztem mert nem volt kedve... mindent megeszik, amit az ember kibont és aznap nem fogy el (van ételintoleranciám, sokmindenből kell a drágább alternatívát vennem és simán megette pedig volt neki saját fajtája és mondtam hogy legyen szíves ne... " de ki volt bontva"), mindegy hová teszed, volt saját fiókunk erre de azt is fosztogatta... (1 hét alatt eltűnt 1liter whiskynk a hűtőből) A férje is sokszor rászól, hogy ne legyen már ilyen de semmi.
Kaptam egy külföldi állásajánlatot, így 1 hónap múlva megyünk. Kijelentette hogy ő is jön. Csináljunk helyet! Közöltük hogy nem! Pont hogy előle megyünk, mert mindenhol hozza a formáját stb. a barátom már most kikötötte hogy ha lesz gyerekünk,ő csak láthatja de nem vigyázhat rá stb.!!!
Be van zsongva, mondja a barátnőinek hogy jön meg ilyenek! Pedig a barátom már szépen és durván is rászólt.
Hát, erre én is kíváncsi vagyok... és még azt hittem az én anyósjelöltem a bosszantó. Hát kérdező, a tiedhez képest az enyém egy angyal.
Én is csak azt tudom mondani, hogy leszögezitek, hogy NEM, és nélküle indultok. A
23-as vagyok, folytatom, csak véletlenül elküldtem
Azt csak nem lépi meg, hogy beszáll a kocsiba és nem hajlandó kiszállni. Vagy mégis?
Egy hónappal később megyünk, a felmondások miatt.
Most lecsendesedett, de após is mondta már sokszor hogy ő marad, anyuka jön velünk. A barátom hála folyton mondja hogy nem de utóbbi időben sokszor csak nekem mondják, előtte nem merik.
Még mindig mondja, hogy jön hát majd mosogat (munka) ahhoz nem kell nyelv vagy elmegy a barátnőjéhez hogy tanítsa meg (50felett azért kint se olyan de jó az esélye, főleg nyelv, szakma és minden nélkül). De olyan aki napi több órát pletykál bárkivel annak ez kint nem buli szerintem (fűnek fának mondja hogy megyünk ráadásul...)
Bedühödtem mostmár és a héten elbeszélgetek a barátommal, hogy nem lesz mama még látogatóban sem, mert "véletlen" ottmarad nálunk majd mert jól érzi magát (2szobás lesz a lakásunk), kinézem belőle sajnos. Ha már a mi lakásunk lesz, akkor hadd éljenek már a mi szabályaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!