Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós mindenhová velünk akar...

Anyós mindenhová velünk akar jönni, ha költözünk, akkor ő is jönni akar, most pedig a külföld is, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

A télen vetettük fel, hogy nagyobb városba akartunk költözni, mert már jó ideje együtt vagyunk, közös életet akarunk kezdeni, sőt jelenleg úgy élünk, hogy ő nálunk (a szüleim alig vannak otthon) már egy éve, majd a hétvégén náluk vagyunk. Amikor mondtuk, hogy rövid határidőn belül költözünk, anyós jelölt egyből azt mondta hogy ők is jönnek akkor, jó lesz az! A barátom azonnal leállította, hogy nem! Sokszor veszekedtek emiatt, hogy hozzánk akar jönni, velünk akar élni, majd milyen szupi lesz... De ő munkanélküli 10éve, csak a kötelező közmunkára megy be, mindenre először vállalkozik (próbáltam neki szervezni melót) aztán lemondja (én azóta nem keresek neki mert beégetett mindenhol). A legnagyobb gond ráadásul, hogy nem lehet vele együtt élni! Nem takarít, nem tudja a pénzt beosztani (egy napra főz mindig valami olyat amihez tuti boltba kell menni), amíg sokat jártam oda, én csináltam a takarítást, főztem mert nem volt kedve... mindent megeszik, amit az ember kibont és aznap nem fogy el (van ételintoleranciám, sokmindenből kell a drágább alternatívát vennem és simán megette pedig volt neki saját fajtája és mondtam hogy legyen szíves ne... " de ki volt bontva"), mindegy hová teszed, volt saját fiókunk erre de azt is fosztogatta... (1 hét alatt eltűnt 1liter whiskynk a hűtőből) A férje is sokszor rászól, hogy ne legyen már ilyen de semmi.

Kaptam egy külföldi állásajánlatot, így 1 hónap múlva megyünk. Kijelentette hogy ő is jön. Csináljunk helyet! Közöltük hogy nem! Pont hogy előle megyünk, mert mindenhol hozza a formáját stb. a barátom már most kikötötte hogy ha lesz gyerekünk,ő csak láthatja de nem vigyázhat rá stb.!!!

Be van zsongva, mondja a barátnőinek hogy jön meg ilyenek! Pedig a barátom már szépen és durván is rászólt.

2015. máj. 20. 15:17
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor ez a megoldás... ne engedjétek hogy fészket verjen nálatok majd külföldön.
2015. máj. 20. 16:45
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
látogatóba se nagyon kell fogadni, inkább csak ti menjetek haza, mert még "véletlen" ott marad a nyakatokon! Kitartás, jó lesz az, majd elfelejti :D
2015. máj. 26. 10:30
 13/50 A kérdező kommentje:

Nos most hogy jön a hajrá, egyre jobban mondja hogy jön velünk! Hiába mondjuk, hogy nem. Apuja is elkezdte, hogy mama megy veletek stb.

Őszintén nagyon nem örülök, egyre jobban nem... jóban vagyunk, de mivel tényleg helyt kell állni ott, egy ingyenélőt nem tudunk eltartani, magunknak is nehéz lesz, meg maga az együttélés anyóssal, pont az a cél hogy végre ketten legyünk, tervezhessünk esküvőt, gyereket, jövőt stb. beleszólás nélkül.

2015. jún. 1. 15:01
 14/50 A kérdező kommentje:
Őszintén, ha tényleg meglépi hogy jön (ne kérdezzétek hogyan), akkor én visszalépek.. nem a szerelem, imádom a páromat, tervezzük a jövőt, de én egyszer már éltem anyóssal így és köszönöm egy percet se akarok többet, végre saját életet akarok, elkezdeni arra koncentrálni ami nekem fontos, nem egy kerülgetős együttélést!
2015. jún. 1. 15:13
 15/50 anonim ***** válasza:
73%

Mégis hogy menne veletek? Mivel mentek? Mert ha repülővel, vonattal, busszal, akkor egyszerű, mert nincs jegye. Lenne rá pénze? Ha kocsival, az már necces.

Ha bármi veszélye lenne, hogy valahogy mégis velünk jön, akkor előtte este benyugtatóznám, vagy hashajtót kevernék az indulás előtt bármilyen italába. :D

2015. jún. 1. 15:29
 16/50 A kérdező kommentje:
Autóval megyünk sajnos mert a holmijainkat is visszük, ami nagyon szükséges. Ez most nagyon felbosszantott egyébként.
2015. jún. 1. 15:38
 17/50 anonim válasza:
73%

Pakoljátok annyira tele a kocsit, h véletlenül se férjen el, nem hiszem h nehéz lesz.

És ha tudod a címeteket se mondjátok el. Vagy még mindig mondhatod h kint hosszú, nehézkes a lakhatási ügyintézés, bejelentés, akármi és csak kettőtök mehettek a lakásba. Ha tényleg nem ért a számítógépekhez össze lehet kamuzni akármit, nem tud utána nézni, ha már a szép szóból nem ért.

2015. jún. 1. 15:42
 18/50 omba ***** válasza:
93%

"pont az a cél hogy végre ketten legyünk, tervezhessünk esküvőt, gyereket, jövőt stb." -

Ez a dolgotok, a TI családotok létrehozása.

nem jön, és kész. Abban semmi helye.

Magától nem akar semmit, de nem is csinál....

2015. jún. 2. 08:40
 19/50 anonim ***** válasza:
90%

Lehet, hogy szemét vagyok, de ezek után ha kocsival mentek én azt csinálnám, hogy indulás előtti este mindent bepakolni a kocsiba, és úgy tervezni fennhangon, hogy reggel 8-kor indultok. (Persze végig azt mondva anyósnak, hogy ő nem jöhet, csak ti ketten, stb...) Azután mégis felkeltek hajnal kettőkor, és elindultok hagyva egy cetlit, hogy "bocsi, előbb kellett indulni mert a munkából írtak, hogy holnap meg kéne jelenni/ vagy rossz időjárást mondtak és előbb oda akartatok érni, nehogy elkapjon a jégeső - és nagyon sajnáljátok, de hát hajnal kettőkor mégsem akartatok felkelteni senkit." Így akkor se tud beszállni a kocsiba mellétek, ha hisztit rendez...

Sok sikert és ne hagyjátok magatokat, mert örökre megkeserítheti ez akár a kapcsolatotokat is...

2015. jún. 8. 17:41
 20/50 anonim ***** válasza:
73%
Hát ez durva...
2015. jún. 8. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!