Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós elkezdett szervezkedni,...

Anyós elkezdett szervezkedni, reklamálni az esküvőnkre, mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Bejelentettük az esküvőnket, 20főset tartunk (nagyszülők, szülők, keresztszülők, testvérek és 1-1 legrégebbi legjobb barát) szóval szűk körű lesz, egyrészt nem akarunk felhajtást, hanem tényleg azokkal lenni akikre ez tartozik és szívesen vagyunk velük, meg pénzügyileg se akarunk nagyot, mivel lesz mire költeni utána. Így egy kisebb éttermemben vacsora lesz majd a polgári után.

Anyósom pedig a hátunk mögött elkezdett szervezni, szólni hogy lesz esküvőnk és reklamálni hogy miért nem hívunk meg ezt meg azt?!(8 tesója van, ebből eggyel se találkoztam még, sőt a párom se az elmúlt 10évben, meg az unokatesókat (párom utálja őket), meg régi bnőit mert hogy vigyáztak rá amikor kicsi volt a fia...).Volt már ebből egy elbeszélgetés, akkor megsértődött, de miután elmúlt, folytatta! Félünk attól hogy képes meghívni őket!

Nektek valami tapasztalat?

2015. máj. 18. 16:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

A párodnak kéne leállítani, mivel te úgyis csak a szemét meny vagy, ha a párod nem képes minden alkalommal leállítani akkor felesleges neked bármit tenni.

Nem elbeszélgetni kell ha az nem használ ,hanem leüvölteni a fejét, hagy sértődjön meg egész az esküvőig, addig legalább nem hívogat meg senkit.

Ha nem segít nem hívjátok meg őt se.

Normális ember amúgy sem megy esküvőre úgy, hogy nem a házasulandó pár hívja meg őket.

2015. máj. 18. 16:50
 2/16 A kérdező kommentje:

Az lesz a következő, hála nem féltem őt :D

Csak elég kellemetlen.

Amúgy a testvérei, rokonai hozzá hasonlóak... hogy simán eljönnek, mert meghívásnak veszik.

2015. máj. 18. 16:54
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Szóljon a vőlegényed az édesanyjának, hogy ha ő maga is házasodni szeretne az egy dolog, de a ti esküvőtökbe ne szóljon bele. Ne te állj már le vitatkozni vele. Nem igaz, hogy nem képes a saját anyjával beszélni.
2015. máj. 18. 16:56
 4/16 A kérdező kommentje:

Csak hiába, egyszer korábban amikor eljegyzett (már akkor is tudtuk hogy milyen esküvőt akarunk) akkor összevesztek ezen, hogy miért lesz kicsi meg stb hát az egész rokonságnak kéne jönni. Most meg megy a reklamálás hogy ő el tudná ott képzelni az xy-éket stb. Értitek.

Apósom abszolút megérti, próbálja leállítani ő is, de mindig megy valamelyik ismerőshöz és elhinti.. :S

2015. máj. 18. 17:00
 5/16 anonim ***** válasza:
29%
Ha meg mégis eljönnek, akkor nem kötelező velük beszélgetni. Bár érdekes, hogy azok a rokonok évek óta leszarnak titeket, de az esküvőre már elmennek. Gondolom legyen miről egy hónapig pletykálni.
2015. máj. 18. 17:00
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Megmondod, hogy a te eskuvodon az lesz ott, akit te meg a párod meghív, ha bárki más megjelenik, hazakuldod
2015. máj. 18. 17:02
 7/16 anonim ***** válasza:
95%

Hát, ha meghívja, ő fog nagyot égni, mikor közlitek az odacsődült rokonsággal, hogy "elnézést, de x főre foglaltuk az éttermet". Ha hőbörögnek, átirányítjátok őket Mari nénihez és kész.

Amúgy üljetek le vele megint beszélgetni - de én lazán megfenyegetném, ha nem hagyja abba, ő sem jön. Hátha...

2015. máj. 18. 17:04
 8/16 A kérdező kommentje:

Én is már lassan csak azt tudom elképzelni hogy ezzel kell befenyíteni...

Tipikusan olyan család aki : jópofizunk, majd pletykálunk szidunk.

2015. máj. 18. 17:09
 9/16 anonim ***** válasza:
40%

Nem értem a problémát, mondanám, hogy NEM és kész. Ha akar, pörögjön, de az esküvő olyan lesz, amilyet Ti akartok. Ez ugyanis a TI esküvőtök... Figyelmen kívül hagynám, s ha nagyon zavaró lenne, sosem állnék vele szóba.

A sosem látott rokonoktól pedig elvárom, hogy ne állítsanak be, ha a pár nem hívja meg őket.

2015. máj. 18. 18:22
 10/16 omba ***** válasza:
51%

Ő reklamál, ti meg szerveztetik a ti KETTŐTÖK esküvőjét, ahogy jónak látjátok.

El nem tudom képzelni, hogy valaki elmegy, anélkül, hogy meghívnák. AZ meg 20 fő, - passz.

És ne is avassátok be a dolog részleteibe, csak ha már minden fixált tény lesz.

2015. máj. 18. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!