Mit tennél ha anyósod direkt más néven szólitaná a
gyereked mint amit adtatok neki?
Figyelt kérdés
Mi adtunk egy nevet a lányunknak,anyósnak ez azonban nem tetszik. Már mikor eldöntöttük h ez lesz a neve,akkor is beleszólt h ne az legyen,majd ki jelentette hogy ő akkor is azon fogja szólítani amit ő szeretne h legyen a neve a picinek.
És tényleg,ezt csinálja! Annyira nagyon idegesít hogy legszívesebben be sem engedném! 5 hónapos a lányunk,és ha itt van ő folyamatosan azon a c.igány néven szólítja. Mindig mondom neki én is,ha itthon vana férjem hogy nem ez a kislány neve,de nem érdekli.
Mivel férjem napközben dolgozik,általában csak én harcolok vele. Az utóbbi két alkalommal azt csináltam h ugy csináltam mint aki nincs itthon. Fél óráig itt kopogott,nyomta a csengőt,de nem engedtem be. Már nem tudok mit kitalálni.
nekem is az jutott eszembe hogy hívjátok őt Eszmeralda mamának. amúgy nem az a baja, hogy ettől függetlenül utálod és ki akarod őt zárni az unokája életéből? túlspilázod ezt a helyzetet és jó ürügy hogy utálhasd. a gyerekednek joga van a nagyanyjához, attól nem lesz baja hogy Eszmeraldának hívja. ha már érti úgyis megkérdi hogy az kicsoda, akkor meg el lehet mondani hogy a nagyanyja kedvenc mesehőse. nem fogja azt hinni a gyerek, hogy őt úgy hívják. anyámat Gyurinak hívta a nagymamája mégis nagyon szerette, és ettől semmi baja nem lett.
2015. márc. 6. 19:43
42/46 anonim válasza:
hűha.
üljetek le vele a férjeddel utoljára,és kérjétek meg,hogy ne szólítsa másként a babát,mert a végén azt se fogja tudni most akkor mi a neve??!
ha az utolsó beszélgetés után sem fogja fel,jöhet egy drasztikusabb megoldás. nem láthatja a babát egy ideig. (nem kell több egy-két hétnél szerintem)
ő fog jönni,és megtanulja mi a neve a kislánynak.
legalábbis mi a férjemmel ezt csinálnánk.. nekem 3hónapos a kislányom :)
2015. márc. 18. 10:21
43/46 anonim válasza:
Akkor sajnálatos módon nem lenne többé anyósom.
2015. márc. 20. 17:42
44/46 anonim válasza:
Hát ezt nem hiszem eeeeeeel...! :D :D :D Végigolvastam a válaszokat, vinnyogok a röhögéstől, végem vaaaan! :D Még a páromat is felébresztettem véletlenül, majdnem leharapta a fejemet. :) Ez a mama csúcs lehet! Az én anyósom jutott eszembe, pont mai sztori. (Vagyis már tegnapi ahogy az időt nézem). A mama nagyítóval nézelődik a boltban mert rosszul lát. Múltkor a 10 hónapos fiam kicuccolta a táskáját, nagy vigyorogva rótta a köröket a szobában a nagyítóval. Mondtam neki tegye le, üveg, eltörik, stb. Elvettem. Erre a mama felháborodott hogy miért nem hagyom játszani vele a gyereket. Mondtam mert nem, egy pillanat alatt baj történhet. Tényleg vastag üvege volt, de akkor is, na! Erre ma beállított egy nagyítóval, "gyere kisfiam, hoztam neked játékot" felkiálltással. Azt hittem az agyam eldobom. De nem idegesítem magam. Anyós el, nagyító meg a szekrény tetejére. Hát ha nem érti meg, nem érti meg. Ez van. De ez az Esmeraldázás! :D Besz*rok! :D
2015. márc. 26. 00:19
45/46 anonim válasza:
A kolegám fiát úgy hívják hogy Varga Zsolt Ezel (Ezel bosszú mindhalálig sorozat után) A másik kolegáét meg Szalontai Brendon (susogós mackókból) XDXDXDXDXDXDXDXDXD
2015. máj. 1. 12:23
46/46 anonim válasza:
03-06 08:09
Hülyeséget beszélsz, Leticia Calderon rengeteg sorozatban szerepelt utána is, sőt, még mai napig is szerepel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!