Mit reagálnál, ha az otthon élő gyereked hitelt venne fel plasztikai műtétre?
Nem a műtéttel van itt a baj, hanem azzal hogy 100%-ban eltartod őt, de havi 95ezer ftból mégsem tudja kispórolni azt az 500ezer forintot és hitelből oldja meg, majd 3x annyit fizet vissza. Igazad van hogy aggódsz érte, de ne legyen a plasztikai műtéten a hangsúly. Azt próbáld meg megértetni vele, hogy lassan el kell majd szakadnia a szülői fészektől, és hitelből megoldani valamit nem megoldás.
Egyébként hány éves? Ha 18-19, akkor még el lehet fogadni hogy keresi önmagát és a helyét az életben, de ha pl 25-28 éves, akkor már el se kéne tartanod.
Én a számat töltettem fel hyarulonsavval, ez 70 ezer Ft-ba került, anyu mindig hülyeségnek tartotta, de azóta én jól érzem magam, a saját pénzemből mentem el. 500 ezer Ft-os műtét valószínűleg mell vagy orrműtét lehet, azt hülyeségnek tartaná, amíg nem állok olyan jól anyagilag, hogy ne hiányoljam azt az összeget. De egyébként minden szülő baromságnak tart minden plasztikai műtétet, erre felkészülhetsz, hogy nem fog tapsikolni.
Én a helyedben biztos nem erre költenék most, inkább vennék fel hitelt lakásra és fizetném a részleteit.
95.000 kevés lenne?
Én minimálbért kapok, ami alig 77.000 Ft és így is kérnek tőlem haza pénzt.
Szóval kicsit el lehet gondolkodni...
7-es vagyok.
Ja és azon szenvedek mindig hogy minél többet tudjak félretenni, saját szórakozásra semmit nem költök és nem járok el sehova így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!