Mit reagálnál, ha az otthon élő gyereked hitelt venne fel plasztikai műtétre?
Figyelt kérdés
Keveset keres, kb 95 ezret, éppen ezért nem kérsz tőle semmi pénzt a lakhatásért, szóval se rezsire, se ételre nincs gondja. Azt szeretnéd ha egy minimális összeget félretenne havonta a saját érdekében, mert hát örökre nem lakhat itthon. De egyszercsak megtudnád hogy felvett 500 ezer személyi kölcsönt, amiből plasztikai műtétet fog csináltatni. Szóval éveken át fizetheti a havi 30 ezret, ami mellett már biztos hogy nem fog tudni spórolni. A műtét egy régi álma volt, így is 10 évet várt rá hogy megvalósulhasson.2014. okt. 29. 13:15
31/33 anonim válasza:
Ha pénzzel és jó mellekkel akar megfelelni egy pasinak, akkor emellett a pasi mellett sem fog sokáig megmaradni, legalábbis nem szeremből.
33/33 anonim válasza:
Szerintem azért ez annyira nem egyszerű,hogy olyan férfi minek akinek nem felel meg, mert ha a lányod úgy gondolja, hogy neki ez gond, akkor ezt igenis komolyan kellett volna venni szülőként is. Nekem is voltak olyan gondjaim ami másnak bagatell, de nekem nagyon gondom volt és igenis a párkapcsolatomra is kihatott. Egy férfinek lehet, hogy tetszett is volna a lányod melle, de ha már neki saját magának nem tetszik simán elhiteti a férfivel is, hogy az nem szép és nem jó úgy, és frusztrált lesz miatta mindig. Ezt simán igazolta a férjem is, akinek hiába feleltem meg ahogy vagyok, annyit mondtam neki egy bizonyos dolgot, hogy már Ő mondja, hogy csináljak valamit, mert látja, hogy zavar engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!