Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennél ha anyósod direkt...

Mit tennél ha anyósod direkt más néven szólitaná a gyereked mint amit adtatok neki?

Figyelt kérdés

Mi adtunk egy nevet a lányunknak,anyósnak ez azonban nem tetszik. Már mikor eldöntöttük h ez lesz a neve,akkor is beleszólt h ne az legyen,majd ki jelentette hogy ő akkor is azon fogja szólítani amit ő szeretne h legyen a neve a picinek.

És tényleg,ezt csinálja! Annyira nagyon idegesít hogy legszívesebben be sem engedném! 5 hónapos a lányunk,és ha itt van ő folyamatosan azon a c.igány néven szólítja. Mindig mondom neki én is,ha itthon vana férjem hogy nem ez a kislány neve,de nem érdekli.

Mivel férjem napközben dolgozik,általában csak én harcolok vele. Az utóbbi két alkalommal azt csináltam h ugy csináltam mint aki nincs itthon. Fél óráig itt kopogott,nyomta a csengőt,de nem engedtem be. Már nem tudok mit kitalálni.

2015. márc. 5. 14:36
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Laura,a kislányunk neve. Az anyós meg Esmeraldának hivja állandóan!
2015. márc. 5. 14:44
 12/46 anonim ***** válasza:
60%
frigid mama
2015. márc. 5. 14:45
 13/46 anonim ***** válasza:
32%

Apukám anyukája nem azt a nevet szerette volna nekem, mint amit végül kaptam. Mi együtt éltünk apukám szüleivel, és a nagymamám egész gyerekkoromban hol a rendes nevemen szólított, hol meg a másikon. Engem sem zavart, és a szüleimet sem.

Nem tudom, hogy ilyen könnyen venném-e, ha most, az én gyerekeimmel fordulna elő ilyesmi. Valószínűleg addig mondogatnám, hogy X a neve, meg hogy csak az igazi nevére hallgat, amíg anyós bele nem törődne. Emiatt nem fosztanám meg teljes mértékben a gyerekemet a nagymamájától, ha egyébként normálisan viselkedik vele.

2015. márc. 5. 14:46
 14/46 anonim ***** válasza:
94%

"Mivel férjem napközben dolgozik,általában csak én harcolok vele. Az utóbbi két alkalommal azt csináltam h ugy csináltam mint aki nincs itthon. Fél óráig itt kopogott,nyomta a csengőt,de nem engedtem be. Már nem tudok mit kitalálni."

Miért nem tudod neki egyértelműen megmondani, hogy ne menjen hozzátok, amikor a férjed nincs otthon? De ha nem hajlandó a gyereket a nevén szólítani, akkor egyáltalán ne menjen semmikor, és ti sem mentek hozzá. Senkit nem érdekel, neki milyen nevek tetszenek, nem neki született gyereke. Csengőt köttesd ki, én is azt csináltam. Amúgy miért nem a férjed intézi ezt, az ő anyja? Hozzám aztán nem járna, az tuti. Egyezzetek meg vele, ha tud viselkedni, akkor minden második hétvégén rájuk szántok 1-2 órát, azt meg előre megbeszélitek, ki megy kihez. Nem kell folyton egymás seggébe lógni, foglalja el magát mással, nektek meg hagyja, hogy éljétek az életeteket ahogy szeretnétek.

15/46 anonim ***** válasza:
75%

Ugyanazon a néven szólítanám a mamát, már ha egyáltalán beengedném a lakásba.

Kategórikusan még véletlenül se hívnám mamának, csak néninek.

Amúgy mondjátok meg neki,hha nem tetszik neki valami, nem kell jönni. Esetleg vedd ki a kezéből a gyereket és kérdezz rá,h mama jól van, szellemeket tetszik látni, ki az az xy-ka? Mindig hívd fel a figyelmét, hogy menjen el orvoshoz, mert képzelődik. Egyszer csak megunja h elmebetegként kezelitek:)

16/46 anonim ***** válasza:
94%
Ó, bazz....Eszmeralda...azt hittem, csak Dzsesszika, vagy hasonló...node Eszmeralda???? Üsd agyon, és ásd el. Ez kész....
2015. márc. 5. 14:47
 17/46 anonim ***** válasza:
96%

Az ne anyosom rendszeressen az ex neven szolit engem

Egyszer kibuktam tole megkerdeztem tole: hulyulni tetszik anyuka vagy csak bosszantani akar>?

2015. márc. 5. 14:47
 18/46 anonim ***** válasza:
89%
Amikor csak lehet tartsátok távol. Őt meg hívd nyanyának. Azt a kislány is hamar ki tudja mondani.
2015. márc. 5. 14:53
 19/46 anonim ***** válasza:
90%
Kedves uccsó: mi volt a válasz? :)
 20/46 A kérdező kommentje:

A férjem is mondja neki h a rendes néven hívja de nem érdekli ugyanúgy Esmeraldázik tovább a babának.

Már mondtuk neki hogy ha nem a rendes nevén szólitja,akkor ne is jöjjön át. Ilyenkor mindig bólógat,h rendben. És ugyanugy nem a nevén szólítja.

Volt már h kivettem a kislányt a kezéből és mondtam h itt nincs semmilyen Esmeralda,és el küldtem. De csak nevet rajta,h milyen vicces vagyok ma,és ugyanugy marad.

A férjemtől jobban tart,ha ő van itthon és küldi el,akkor legalább hazamegy.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!