Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennél ha anyósod direkt...

Mit tennél ha anyósod direkt más néven szólitaná a gyereked mint amit adtatok neki?

Figyelt kérdés

Mi adtunk egy nevet a lányunknak,anyósnak ez azonban nem tetszik. Már mikor eldöntöttük h ez lesz a neve,akkor is beleszólt h ne az legyen,majd ki jelentette hogy ő akkor is azon fogja szólítani amit ő szeretne h legyen a neve a picinek.

És tényleg,ezt csinálja! Annyira nagyon idegesít hogy legszívesebben be sem engedném! 5 hónapos a lányunk,és ha itt van ő folyamatosan azon a c.igány néven szólítja. Mindig mondom neki én is,ha itthon vana férjem hogy nem ez a kislány neve,de nem érdekli.

Mivel férjem napközben dolgozik,általában csak én harcolok vele. Az utóbbi két alkalommal azt csináltam h ugy csináltam mint aki nincs itthon. Fél óráig itt kopogott,nyomta a csengőt,de nem engedtem be. Már nem tudok mit kitalálni.

2015. márc. 5. 14:36
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
96%
utalj rá biztos elért a szenilis korszakba :D Eszmaralda,közölném vele ha a felmenői a nyóc kerből vannak akkor értem miért ezt a nevet választotta
2015. márc. 5. 14:54
 22/46 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell itt kizárni,meg különböző praktikákat kitalálni.Simán ültesd le a mamát,és erélyesen mondd meg neki.Ha még egyszer ezen az ocsmány néven meri nevezni a kislányt akkor a közelébe sem mehet.Legfeljebb megsértődik.De amig csak mondod nem is történik változás.Nem értem mi tetszik neki ezen a purdé néven.Néma gyereknek az anyja sem érti ám a szavát.keményen erélyesen!
2015. márc. 5. 14:56
 23/46 anonim ***** válasza:
95%
mondd akkor csak annyira vagyok vicces mint a mama szenilis vén ku..va ekkora korban még mondhatod a gyerek előtt...kinyitnám az ajtót és ha nem megy akkor én hagynám ott a házat,hogy akkor ezt majd magyarázza ki a fia előtt és most már tényleg be nem teheti a házba(ha tudod hogy úgyis kezdi elölről minek engeded be megint?)
2015. márc. 5. 14:56
 24/46 anonim ***** válasza:
80%
...a lábát- ez lemaradt
2015. márc. 5. 14:57
 25/46 A kérdező kommentje:
Be engedem,mert mindenki azt mondja,meg azt olvasom szinte mindenhol h azért mert én rühellem anyóst,ne fosszam meg a lányom a nagyszülőtől...
2015. márc. 5. 14:59
 26/46 anonim ***** válasza:
91%

Akkor ha legközelebb csönget, akkor szólj ki az ajtón,h itt nem lakik Eszmeralda,keresse máshol és csapd be előtte félreérthetetlen módon az ajtót.:)

Majd ha kimondja, h de én Laurához jöttem, akkor engedd be.

Ja és raknék ki névtáblát is hangsúlyozandó, h kik laknak itt.

2015. márc. 5. 15:00
 27/46 anonim ***** válasza:
93%
5 hónapos!!! ugyan hogy tudnád megfosztani,ha speciel azt se tudja még hogy ő a nagyanyja!!!Majd ha már olyan szinten van hogy felismeri az embereket(konkrétan nem csak arcra és gü-gü-gü) akkor már lehet róla szó hogy elveszed tőle...
2015. márc. 5. 15:02
 28/46 anonim ***** válasza:
95%
Hát ne engedd be! A gyereknek az se tesz jót, ha nem következetesek vele. Én már rég kiosztottam volna a francba, és biztos hogy nem engedném be. Majd ha már 3-4 hete nem látta az unokáját akkor talán észbe kap.
2015. márc. 5. 15:03
 29/46 anonim ***** válasza:
94%
megfosztani csak akkor tudod a lányod,ha kötődik hozzá(vagyis mondja neked,hogy hiányzik a nagyi)5 hónaposan jó ha elkezd kúszni,nemhogy hiányolni valakit,aki csak látogatja
2015. márc. 5. 15:07
 30/46 anonim ***** válasza:
94%
Szólítsd a mamát Bunkómamának, vagy Debilnéninek (vagy a keresztnevéböl levezethetö más negatív néven). HA tiltakozik, akkot közlöd vele, hogy amig a gyereket nem tudja rendes néven szólítani, addig te csak ezt fogod használni rá, mások elött is. Ha meg valaki rákérdez, akkor elmeséled a hátterét a dolognak.
2015. márc. 5. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!