Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti hogyan oldanátok meg a...

Ti hogyan oldanátok meg a szexet anyóssal egy fedél alatt?

Figyelt kérdés
Párom anyjával élünk együtt. A gond az, hogy én nem merek úgy együtt lenni a párommal, hogy az anyja és a két gyereke is itt lakik. Tönkremegy így a házasságunk?
2015. febr. 11. 19:12
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
53%

"már három hete nincs köztünk semmi a párommal."

Jaj mar, nem minden a szex. Van onkontroll is.

Amikor radjon a kivanhatnek es nem lehettek egyutt, nezz valami undorito kepet, vagy gondolj valami masra es problema megoldva, nem kell ezzel foglalkoznod.

Mindent meglehet oldani.

2015. febr. 11. 22:17
 42/52 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de megtaláltátok egymást a pároddal :D

Te legalább annyira hülye vagy ezzel a "jajmileszhameghallanak" mániával, mint a férjed a gyerekekkel kapcsolatban. 15 és 20 éves, szinte felnőtt emberekről beszélünk, és a férjed szerint a nagyi nélkül nem tudnak elindulni reggel a dolgukra? Nevetséges. Értem, hogy bajok vannak a 15 évessel, de gondolom nem az a baj, hogy nem tud reggel felkelni és suliba menni...

Barátodnak ez így kényelmes, nem hiszem, hogy valaha el akar majd költözni onnan, erre számíthatsz. Ha saját gyereketek lesz, akkor is félsz majd lefeküdni a pároddal?

2015. febr. 12. 07:22
 43/52 anonim ***** válasza:
Csináljátok, amikor anyós nincs otthon. Vagy ha mindig otthon van, akkor zárkózzatok be a szobába, fürdőszobába. Éjszaka meg menjetek át valamelyik másik helyiségbe, addig amíg csináljátok zárjátok magatokra az ajtót. Néha az autóban is meg lehet oldani, nyáron kint a természetben, vagy vegyetek ki valahol egy olcsó szobát, kérjétek el pár órára egy barát lakását. Ugyan már, ha a tinik meg tudják oldani, akkor ti is meg tudjátok.
2015. febr. 12. 08:26
 44/52 anonim ***** válasza:
Na jó, én ezt nem értem. Mi házasok vagyunk, és szerencsére ritkán megyünk anyósékhoz. Azért szerencsére, mert nekem inkább apóssal van a gond. Na mindegy. A lényeg, hogy ott sosincs csukott ajtó, mert nem lehet őket bezárni, mégis tudtunk szexelni nem is egyszer. Azért ez nem akkora trauma szerintem. Azt megértem, hogy téged zavar, hisz nem vagyunk egyformák, de azért szerintem felnőtt emberek vagytok, gondolom anyuka is tudja, hogy a fiacskája már nem szűz, ha vannak gyerekei. Nem is kicsik.
2015. febr. 12. 09:20
 45/52 anonim ***** válasza:

eddig hogy ment a szex?

egy 15,20éves meg nem csecsemő hogy vigyázni kell rájuk,

ha nem tudják a válást feldolgozni akkor pszichologus es beszélgetés---

2015. febr. 12. 09:21
 46/52 anonim ***** válasza:

Gondolom nem egy szobában vagytok anyóssal és a gyerekekkel sem. Ha pedig így van, akkor nem értem miben zavarnának titeket, a csukott ajtó mögül.......

Mi is a szüleimnél élünk, sőt húgom és a vőlegénye is itt él...de minden párosnak külön szobája van...szóval semmi probléma. Sőt, még be is lehet zárni az ajtókat!

2015. febr. 12. 10:15
 47/52 anonim ***** válasza:
100%
A szex közben kiadott hangot pedig simán lehet csökkenteni egy kis önfegyelemmel... nem kell óbégatni, mintha épp disznóvágás lenne...és kész. Probléma letudva%
2015. febr. 12. 10:17
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem picik a gyerekek. Na mindegy, a nagymama vigyáz a gyerekekre:)

Szerintem ne szexeljetek, mert ha a párod felnőtt és kamasz gyerekére vigyázni kell, akkor egy újabb gyerekhez talán már testőrt is fogadni fog a párod.

2015. febr. 12. 12:12
 49/52 anonim ***** válasza:
Az ajtó ha nem zárható, reteszt szerelni rá. Legyen egy karnis az ajtó fölött, amire vastag pokrócokat tudtok függeszteni. Ha ezt sem érzed elég elszigeteltnek, akkor pl. filc az ágylábak alá stb....
2015. febr. 12. 19:09
 50/52 anonim ***** válasza:
54%
ha jól értem leszbikus kapcslatot folytatsz az anyóssal?
2015. febr. 13. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!