Ti hogyan oldanátok meg a szexet anyóssal egy fedél alatt?
Figyelt kérdés
Párom anyjával élünk együtt. A gond az, hogy én nem merek úgy együtt lenni a párommal, hogy az anyja és a két gyereke is itt lakik. Tönkremegy így a házasságunk?2015. febr. 11. 19:12
11/52 A kérdező kommentje:
Lehetőleg hasznos válaszokat!
2015. febr. 11. 19:21
12/52 anonim válasza:
Miért nem te vigyázol a gyerekekre olyankor?
Döntsétek el, h mi a fontosabb: ingyen bébiszitter vagy a párkapcsolatotok?
Remélem nem azt tervezed h pároddal elköltöztök aztán anyósra maradnak a gyerekek.
13/52 anonim válasza:
Lehetőleg értelmesen tedd fel a kérdésedet!
14/52 anonim válasza:
A gyerekeknek szülei vannak, gondolom ti. Én pakolnék és mennék albérletbe! Nem csak a szex miatt, minden miatt. Nem tartom élhetőnek ezt az élethelyezetet hosszú távon.
Értelmes választ? Amíg ott vagytok, néma csöndben, éjszaka lehet csinálni. Más választásod nemigen van, nem?
15/52 anonim válasza:
A másik szobában, mint ahol az anyós van, ajtót bezárni és aránylag csöndben lenni.
Ha meg valami picit kihallatszik, akkor az sem annyira gond, elvégre az anyós is tudja, hogy ez hozzátartozik egy házassághoz!
16/52 anonim válasza:
De a házasságig hogy jutottatok el ilyen körülmények közt?
17/52 A kérdező kommentje:
A gyerekeknek nem én vagyok az anyjuk. Nem szoktak hangos lenni, de akkor is frusztrál a dolog.
2015. febr. 11. 19:32
18/52 anonim válasza:
Csak teged, vagy a párodat is zavarja? Beszéltetek már erről kettesben?
19/52 A kérdező kommentje:
Csak engem zavar, annyira, hogy már három hete nincs köztünk semmi a párommal.
2015. febr. 11. 19:41
20/52 anonim válasza:
olyan picik a gyerekek hogy éjszaka vigyázni kell rájuk? Mennyi idősek? és mi az hogy nem te vagy az anyjuk, nem tudtad hogy van két gyereke mikor összeházasodtatok? Velük együtt fogadtad el, vagy bele halnál ha éjszaka rájuk néznél egyszer / már ha indokolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!