Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti hogyan oldanátok meg a...

Ti hogyan oldanátok meg a szexet anyóssal egy fedél alatt?

Figyelt kérdés
Párom anyjával élünk együtt. A gond az, hogy én nem merek úgy együtt lenni a párommal, hogy az anyja és a két gyereke is itt lakik. Tönkremegy így a házasságunk?
2015. febr. 11. 19:12
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
A 15 évessel sok a baj a válás miatt. Az a baj, hogy a tudat zavar, hogy vajon mit gondolnak rólunk. Egyszerűen nem megy így a szex.
2015. febr. 11. 20:19
 32/52 anonim ***** válasza:
89%

Ez tuti kamu... Mert ekkora hülye, mint a kérdező még a mesékben sincs.

Ekkora "gyerekekre" nem kell vigyázni.

Egy szobában vagytok mind? Vagy mi a probléma? Bezárod a szobaajtót, és nem visítozol.

Hozzámentél, tudtad mit vállalsz. Szokták mondani, hogy mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakított...

2015. febr. 11. 20:20
 33/52 anonim ***** válasza:
91%
Úristen kérdező. Szerintem vagy fordulj orvoshoz, ha zárt ajtók mögött téged az izgat, hogy mit gondolnak rólatok anyósék, ha ti épp szexeltek - miért kéne elve tudniuk? - már ez sem tiszta számomra..., vagy olyan ostoba hülye, kamu kérdést írtál ki, amiből már nem tudsz jól kijönni!
2015. febr. 11. 20:28
 34/52 anonim ***** válasza:
92%

Ez nekem sok így estére.

Nos, anyám 28 évet élt le anyósával.

Elég nyilvánvaló volt, hogy házaséletet élnek, tekintve, hogy itt vagyok én, meg még három tesó...

Én másfél évet húztam le anyósnál. Egyszer rá is kérdezett, hogy van-e köztünk valami, mert soha nem hall minket.

Azóta két gyerekünk is született, mégis szexelünk.

Ha nem sikítasz, szerintem nem hallják. Javaslom ha az ágy nyikorog, cseréljétek.

2015. febr. 11. 20:36
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig nem értem, hogy miért nem tudtok külön költözni? A párodnak gyerekei vannak, az világod. Te ennek tudatában alakítottál ki vele kapcsolatot, hogy mindjárt kaptál 2 gyereket is. Elfogadtad, ráadásul már nem is kicsik, nem a mama dolga megoldani az életüket, hanem a tiétek.
2015. febr. 11. 20:42
 36/52 anonim ***** válasza:
94%
Ugyan már kamu az egész. De mamának éjszaka vigyáznia kell egy 20 és egy 15 éves gyerekre, és a mama dolga, mert nem a kérdező gyerekei. :D
2015. febr. 11. 20:45
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek külön, a 15 és 20 éves biztos alszik néha haveroknál, fesztiválokon meg mennek biztos az anyjukhoz is látogatóba (mivel válásról írsz, gondolom anyuka még él.) tehát minimum ezen alkalmakkor lenne lehetőséget a férjeddel kettesben lenni. Ezenkívül ha nem anyóssal laknátok, akkor napközben amikor a gyerekek suliban vannak, a férjed meg előtte való nap éjszakás volt, ellehettek amennyit akartok.
2015. febr. 11. 20:56
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
Hahaha, ma mindenki megbolondult? :)))))
2015. febr. 11. 21:10
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

Csak téged zavar és nem beszéltél róla a párodnak.

Hát nálam egy kapcsolat alapja az őszinteség. Érdekes, hogy abban, ami neked számít nem tudsz őszinte lenni.

2015. febr. 11. 21:44
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, sajnálom, hogy ezt nekem kell veled tudatnom, de az a nagy büdös helyzet, hogy anyósod egészen biztosan tökéletesen tisztában van azzal (révén, mert veled ellentétben valószínűleg egészséges gondolkozású ember), hogy a gyereke meg a nője élnek nemi életet. Sajnálom, remélem, nem törtem össze teljesen a világodat. Most már mehetsz szexelni a pároddal, ha szegény kitartott még melletted. JA, és egy húsz éves és tizenöt éves emberre már nem kell vigyázni. Keressetek jobb indokot, hogy miért akartok ingyenélők maradni a mama fedele alatt.
2015. febr. 11. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!