Mást is idegesít az anyósa?
Az én anyósom is így indított, mikor megszületett a kisfiunk. 10 percre lakik tőlünk, és jött segíteni fürdetni első nap, amikor hazamentünk a kórházból. Végigordította az egészet a babánk. Meg hasonlók, most nem folytatnám a sort.
Igen, ők a saját tapasztalataikat akarják a mi babáinkra "ráerőltetni".
Én először szóltam a férjemnek, hogy ezt és ezt nem így szoktuk (mikor már nagyobb volt a babó), ezt és ezt nem eszik még stb. Aztán én is mindig mondtam, hogy húst még nem eszik 4 hósan stb. Mostanra már mindig megkérdezi, hogy ehet-e ezt és ezt.
A pelenkacserés dologgal Veled értek egyet. De most akkor felkelt a babád vagy ő keltette fel kicserélni?
Mindegy, részletkérdés szerintem. :)
Mondd meg neki - finoman persze -, hogy ti mit hogyan szoktatok, este mikor fektesse le, mikor etesse (készítsd el neki előre dobozba - én így szoktam), éjjel ne keltse fel, felesleges a pelenkacsere stb.
Mi is így szoktuk férjemmel. DE! Még így is van, hogy másként csinálja, mint ahogy szoktuk.
Most 11 hónapos a fiunk, na nekem most lett elegem belőle. Pl. háromnegyed óráig sírt múltkor az ölében, míg elaltatta (nappal). Na, többet nem hagyom vele a babánkat, kizárólag ha én is ott vagyok.
Próbálom másképpen elintézni a dolgaimat, vagy viszem magammal. Ill. én is csak anyukámra tudom bízni, mert ő úgy bánik vele, ahogy mondom vagy megkérdezi mit hogyan kell. De sajnos ő 250 km-re lakik tőlünk...
Ami szemet szúrt nekem, hogy hogyhogy ti 11-12 körül nem vagytok otthon? Gondolom elmentek kettesben kikapcsolódni. Ez OK. Akkor nem tudod másra bízni a kisfiad ilyenkor, ha az anyós ilyen butaságokat csinál??
(Bocs a keszekusza gondolatmenetért!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!