Anyukák benneteket is idegesít, ha párotok akkor sincs a gyerekkel (gyerekekkel), ha ideje lenne rá? Vagy tényleg sárkányosodok?
Nem vagy szörnyű, a gyerekeket ketten vállaltátok, neki is kéne foglalkozni velük.
Sajnos nálunk is vannak mostanában ilyen helyzetek, én itthon vagyok a 9 hónapossal, aki elég nagy igényű, próbálok mindent megoldani nap közben, baba-háztartás-séta, estére én is baromira elfáradok, és csak annyi kéne, hogy napi kb 1 órát eljátszon vele, amíg megcsinálom a részletekben nem elvégezhető dolgokat, erre néha az a válasz, hogy nem bír most mert fáradt, vagy elintézi annyival, hogy a gyerek nincs el vele, én is hisztiztem emiatt, mert míg ő nap 2-3 órát tud játszani, addig én a "szabadidőben" is hézimunkázom, vagy főzök, hajat mosok. Nekünk az segített, hogy ajánlottam neki könyveket (kézbe nyomva), amik a babák foglalkoztatásáról szólnak, mert kiderült, hogy nem tud mit kezdeni vele, azóta magába szállt és próbál foglalkozni a babával.
az én férjem rengeteget dolgozik, reggel fél órákig készülődik tehát nem tud a picivel lenni. Este 8-ra haza ér, akkor van közös félórájuk utána fürdetés, és onnantól szintén enyém a baba. Hétvégén napközben a kertben dolgozik, de azért elviszi sétálni, vagy vigyáz rá amíg főzök. Tehát így ebben a formában engem nem is zavarna hogy keveset van velük. Viszont amikor a gyerek helyett hétköznap az első dolga hogy internetezik fél órát, na az zavar. nem azért mert nekem nincs időm a picivel foglalkozni reggel meg egész nap, hanem mert szeretném ha több időt töltene a kisbabájával, mert félek hogy 10 év múlva nagyon fogja sajnálni hogy inkább a gép előtt ült ahelyett hogy játszott volna vele.
de ez van, nem tudsz ellene tenni, minél jobban erőlteted, annál jobban fusztrálni fogja ez a téma. Vannak olyan férfiak, akik nem tudnak a gyerekekkel ellazulni, és nem is igénylik, és nem tudnak mit kezdeni egy síró babával. sajnos ez az a dolog, amire nem lehet a házasság előtt felkészülni, ez csak akkor derül ki mikor már ott a baba.
Apukám is ilyen volt.
nem neki szülte!!!!!!
hanem maguknak
max csak magának
gondolom az elsőnél is ennyit segített,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!