Mást is idegesít az anyósa?
a babák kapnak influenza oltást,pont valamelyik nap néztem az oltáskönyvében,szóval szerintem nem kapta el. de finoman mondhatod,hogy nem szeretnéd ha elkapta,és mondjuk mi lenne ha a jövő héten átjönne mikor már biztos meggyógyult.
5-ös
lepontozó,szeretnéd ha jelentenélek? mert nagyon pontozgatsz itt mindenkit. szerinted miért nem hasznosak azok a válaszok,amik azt mondják beszélje meg vele? fogd már fel,ez itt nem a facebook,nem like gombokat nyomogatsz. attól,hogy neked nem ez a véleményed,mert te úgy gondolod megbeszélni hülyeség,még nem jelenti azt,hogy ezek a válaszok nem hasznosak.
5-ös
18-as, azért mert ha bepisil tisztába rakom, azért már nem is létezik? Azért ez nagyon erős.
Én a gyereknevelés kategóriában nagyon sokszor visszafogom magam, mikor írják, hogy milyen nehéz meg mekkora már a gyerek alatt már a pelenka, de még bírja, "jóaz". Olyan kérdés is volt már, hogy valaki este tízkor feltette a kérdést, hogy érzi a kaka szagot, de nem akarja felkelteni, olyan 7 körül kel reggel bennehagyhatja-e addig. És a legmegdöbbentőbb, hogy jöttek olyan válaszok, hogy "én se kelteném fel hadd aludjon". Nekem ez gusztustalan, felfoghatatlan és megdöbbentő. Ha belecsinál a pelusba észreveszem csere van. Nem az, hogy á bírja, mehet még abba, meg el lehet benne. És úgy vettem észre, hogy nem vagyok egyedül ezzel, bár igaz, hogy mi vagyunk a kisebbség, de azért még nehogy már én legyek a gyökér és szar anya, aki semmit se tud a gyereknevelésről AZÉRT mert tisztába teszem a gyereket, ha van alatta végtermék! Ez egyszerűen hihetetlen, hogy EZ ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!