Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Férfi vagyok és mit csináljak,...

Férfi vagyok és mit csináljak, ha molesztál az apósom?

Figyelt kérdés
A műhelyben "úgy" ért hozzám hátulról. Persze elvicceltük, de a korábbi finom érintései, vicces beszólásai, amit igazából nem is hallottam meg (vagy nem akartam), most nyert értelmet.
2015. febr. 5. 14:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
#4 :D
2015. febr. 5. 16:12
 22/29 anonim ***** válasza:
66%

Ha művelt lennél, tudnád, hogyan kell kezelni az ilyen helyzetet, hiszen José Luis Torrente már rég megmondta:

- Kiverjük egymásnak! De csak semmi buzulάs, a buzulάs az nuku!

2015. febr. 5. 17:06
 23/29 anonim ***** válasza:
87%

"Először fordult elő. Nem tudtam hova rakni."

Szerintem ő tudná neked hová rakni! ;)

Különben meg te vagy a hibás, biztos kihívóan öltözöl meg viselkedsz!

2015. febr. 5. 17:12
 24/29 anonim ***** válasza:
33%

" A feleségemnek egyenlőre nem szólok,"

És mit mondanál neki, te majom? Jaj, képzeld apukád izélget engem, most mit csináljaaaaak?

Ehhez semmi köze a feleségednek. Ha a férjem ezt elmesélné, már repülne is a francba, mert nem férfi! (A másik részét hagyjuk most.)

Ne nyávogj b+, hanem verd pofán.

2015. febr. 5. 18:45
 25/29 anonim ***** válasza:

"Különben meg te vagy a hibás, biztos kihívóan öltözöl meg viselkedsz!"

Te beteg vagy :DDD

2015. febr. 6. 01:40
 26/29 anonim ***** válasza:
ma miert ne mondhatna el a felesegenek? seritnem nem kamu a kerdes a kerdezo valaszaibol itelve... egyik baratnom fiatal jokepu ferjerol is kiderult h meleg, ami termeszetesen nem baj, csak ne hazudta volna a baratnomnek, h hetereo es ne csinalt volna neki ket gyereket, invitro, mert maskepp nem tudott. Elotte is az volt, kiderult raadasul a sogoraval jott ossze... illetve osszehozta a "parjat" a sajat noverevel, hogy csaladban maradjon... tudom tiszta brazil szappanopera, de IGAZ!!!a baratnom meg fogta az ikreket es elkoltozott es egyedul neveli oket... bocsi a kis sztorizgataeser... vannak bi, meleg apukak, akik a kornyezetuknek vetitenek.
2015. febr. 6. 09:59
 27/29 anonim ***** válasza:
5%

Azért az jópofa lesz, mikor majd a lesz egy fiad, és mikor felnő, leülsz vele beszélgetni:

- Ödönke, meg kell tudnod valamit. Én igazából nem az apád vagyok, hanem az anyád. Az igazi apukád a Jóska nagypapi.

- De hát ez hogy lehet?!

- Hát, ott voltunk a garázsban egy romantikus, bolond, csillagfényes éjszakán, egy kanna tablettás rizlinggel meg egy doboz öklözőzsírral, és tele szenvedéllyel...

2015. febr. 6. 11:27
 28/29 anonim ***** válasza:
Azért milyen szép az, hogy tőlem, a feminista nőtől hangzott el az a mondat, hogy "férfit nem molesztálhatnak?"
2015. febr. 6. 11:38
 29/29 anonim válasza:
Mi lett ebből?:D
2023. aug. 22. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!