Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, az apósom kikezdet...

Mit tegyek, az apósom kikezdett velem!?

Figyelt kérdés

Nagyon ciki a helyzet. Egy honapja szuletett babank a parommal, jelenleg az ő szuleinel lakunk míg nem tudunk stabil lábra allni.eddig ezzel nem volt sok probléma. Mióta megvan a kicsi az aposom allandoan mikor persze a párom nincs itthon vagy nem latja szo szerint letapizza a melleim ölelés kozben, aztan puszit ad a szamra...szoptatás közben is mindig bejon. En mindig elhuzodok tőle es mutatom hogy nem tetszik a dolog.páromnak nem merem elmondani mert felek hogy nagy balhé lenne belőle és a végén még elküldenek minket....:/

Fogalmam sincs mit tehetnék de egy rakás szerencsétlensegnek érzem magam es egyre jobban utálok itt élni :(

2015. jan. 30. 11:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig előbb utóbb ezt megtudja a párod,én ilyet nem tudnék eltitkolni,elmondanm ni,hogy mi trténk és a segítségét kérnék, közben mieltt elköznék, és az apósnak megmondani,hogy hogy ha ezt nem fejezi be akkor lépni fogsz (rendőrség),nem elég elhúzóddni, állj a sarkadra és mond meg neki,hogy fejezze be,ez nem normális amit csinál, én az első szájrapuszinál szájbavágtam volna az biztos.
2015. jan. 30. 11:28
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Nem elhúzódni kell, hanem rákiabálni. Főleg, ha mások is otthon vannak, akkor meg pláne úgy, hogy mindenki hallja.

Azért teszi, mert látja rajtad, hogy mersz szólni.

2015. jan. 30. 11:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig bizony el kell, hogy mondd, ennél a helyzetnél még egy egyszobás bérelt garzon is maga a mennyország!!!
2015. jan. 30. 11:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Légy bátrabb a saját érdekedben és állj ki magadért, ugyanis ez nem a te szégyened, ezért nem te fogsz bajba kerülni!
2015. jan. 30. 11:37
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Én nem mondanék senkinek semmit, hanem rászólnék.
2015. jan. 30. 11:50
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Jó lenne elmondanod mielőbb,mielőtt még apósod azt adagolná be a nejének,hogy Te nyomulsz rá.
2015. jan. 30. 12:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Kiabálj rá, és legyél határozott. Az nem elég, hogy elhúzódsz!

Ajtóra zár, ha szoptatsz! Kerüld el, hogy kettesben légy apóssal.

2015. jan. 30. 12:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van, csak félek, hogy akkor máshogy viselkedne velünk, marmint olyan értelemben hogy megiscsak az ő lakásában élünk....es. armennyire is beszallunk a költségeknek ez az ő lakása. Bár az unokáját csak nem tenne ki az utcára :( párom meg félek hogy nagyon dühös lenne es ki tudja mit mondana vagy csinálna ...de. tenni fogok valamit mert ez igy nem allapot.
2015. jan. 30. 17:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Figyelj! Ok., hogy az ő háza, de ez nem jogosítja fel arra, hogy molesztáljon. El kell költöznötök, mert te ebből jól nem fog kijónni.

Vagy hagyod magad, hogy ne legyen botrány, ne rakjon ki, vagy leállítod, kockáztatva, hogy elkld, vagy szólsz a férjednek, és a következmények szintén hasonlóak az előzőhöz, plussz balhé balhé és balhé.

Nyilván nem volt okos dolog gyereket vállalni ebben a helyzetben, de már ez van. Ne legyél áldozat, mert meg fogod magad utálni, és rámehet a párkapcsolatod. Írtam már, hogy erélyesen állítsd le, ajtót zard, és kerüld el a vén kujont, amennyire lehet.

Sok sikert.

2015. jan. 30. 17:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Barátnőm ugyan ebben a helyzetben van, bár az ő esete durvább. Már volt, hogy durvábban bánt vele az após. Anno náluk is így kezdődött. De nem mer szólni ő se, nem tudom miért...
2015. jan. 30. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!