Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintettek mit tegyek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek mit tegyek ha apósom kikezdett velem, és én nem akkorok tőle semmit?

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

Küld el a bús p*-ba!

Egy férfi csak abból ért.

A nők értenek a finomabb célzásokból is. A kérdésből nem egyértelmű a nemed.

2013. jan. 4. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Ja bocsánat nem olvastam el rendesen a kérdést. Tehát az após volt. Akkor el kell küldeni a búsba, és esetleg meg lehet említeni hogy elmondod az anyósnak meg másoknak ha mégegyszer előfordul.
2013. jan. 4. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Az mit jelent h kikzdett? Mi tortent pontosabban??
2013. jan. 4. 14:06
 4/10 fospuska ***** válasza:
adj neki 2 napot,hogy elmondja a feleségének,különben 2 nap után te mondod meg.
2013. jan. 4. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Van egy jó vastag bőr a képén. Mondd el az anyósnak az majd lerendezi.
2013. jan. 4. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Én elmondanám a férjemnek. Már ha nő vagy, mert azt nem írtad. Ha nem, akkor meg a feleségemnek.

De az tuti, hogy kerülném a szitut, amikor kettesben maradunk, meg valószínűleg a találkozást is vele.

2013. jan. 4. 14:13
 7/10 Alexandra0908 ***** válasza:
konkrétan hogyan kezdett ki veled?
2013. jan. 4. 14:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Annyira örülök hogy válaszolt valaki, köszönöm!

A lényeg hogy a barátomhoz költöztem 1 éve, azóta megtudtam hogy sógornőm aki 22 apósommal kialakított nemi kapcsolatot, anyósom mindent lenyel, nem szól semmit, mert apósom vállalkozásából élnek,de most hogy én is velük lakom így volt rá pillanat hogy rámmászott, én elutasítottam, de most sógornőm vette át anyósom helyét!

2013. jan. 5. 16:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Egy jó tanács valakinek, hogyan nyissam fel anyósom és sógorom szemét, hogy a hátuk mögött megcsalják őket????
2013. jan. 7. 09:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Megcsalják őket? Kivel csalja meg őket apósod??

Ha esetleg van egy harmadik nője is, akkor az az ő dolga, szerintem örülj, hogy addig sem veled foglalkozik, ne nyitogass fel semmilyen szemeket. Egyébként a barátodnak elmondtad, igaz?

2013. jan. 7. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!