Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek mit tegyek ha apósom kikezdett velem, és én nem akkorok tőle semmit?
Küld el a bús p*-ba!
Egy férfi csak abból ért.
A nők értenek a finomabb célzásokból is. A kérdésből nem egyértelmű a nemed.
Én elmondanám a férjemnek. Már ha nő vagy, mert azt nem írtad. Ha nem, akkor meg a feleségemnek.
De az tuti, hogy kerülném a szitut, amikor kettesben maradunk, meg valószínűleg a találkozást is vele.
Annyira örülök hogy válaszolt valaki, köszönöm!
A lényeg hogy a barátomhoz költöztem 1 éve, azóta megtudtam hogy sógornőm aki 22 apósommal kialakított nemi kapcsolatot, anyósom mindent lenyel, nem szól semmit, mert apósom vállalkozásából élnek,de most hogy én is velük lakom így volt rá pillanat hogy rámmászott, én elutasítottam, de most sógornőm vette át anyósom helyét!
Megcsalják őket? Kivel csalja meg őket apósod??
Ha esetleg van egy harmadik nője is, akkor az az ő dolga, szerintem örülj, hogy addig sem veled foglalkozik, ne nyitogass fel semmilyen szemeket. Egyébként a barátodnak elmondtad, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!