Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőm pasija kikezdett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm pasija kikezdett velem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyetemen összebarátkoztam egy lánnyal, akinek 3 éve van barátja. Kb ugye fél éve vagyunk barátok, és nemrégiben mutatta be nekem a barátját egy bulin. Volt ivászat is, de a srác nem volt túl részeg, és mikor barátnőm nem látta a gyerek elég egyértelműen a tudtomra adta, hogy bejövök neki, már látott rólam képeket, és szívesen benne lenne némi kalandban velem.

Álltam döbbenten, természetesen elküldtem a p.icsába, sose tennék ilyet más pasijával, de erre nem számítottam, barátnőm szerint tündibündi aranyos hűséges srác.

Most mit tegyek, mondjam el neki, vagy hagyjam hogy magától derüljön ki? Ti mit tennétek? Annyira nem akarok az lenni, aki tönkreteszi a dolgokat, de hát azt sem akarom, hogy az orránál fogva vezessék...

20L

2012. jan. 13. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Én a következőt tenném:

1.lépés: mond el a barátnődnek

2.lépés: barátnőd elküldi melegebb éghajlatra a srácot!!!

2012. jan. 13. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
mondd el nekem ki a csaj, majd én beszámolok neki, imádom a szarkavarást ;))
2012. jan. 13. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Elszúrtad! Akkor kellet volna jelenetet rendezni mikor bepróbálkozott és megmondani a barátnőnek, hogy milyen aljas egy barátja van.

Legközelebb ha együtt akarnátok menni, akkor mond meg barátnődnek, hogy egy ilyen alattomos pasassal nem akarsz egy légtérbe lenni. Ha rákérdez, akkor szépen elmondod. Azt vagy elhiszi vagy nem.

De annál rosszabb nincs, amikor mindenki tudja a barátod mekkora tróger, csak te vagy az egyetlen aki azt hiszi kifogta a szőke herceget.

2012. jan. 13. 16:00
 4/8 zseni001 ***** válasza:
Rúgd tökön...
2012. jan. 13. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Én tudni akarnék róla a barátnőd helyében.
2012. jan. 13. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
rögtön el kellett volna mondani, most már nem fogja elhinni.
2012. jan. 13. 17:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Ezek most elég vegyes válaszok... :S

Lehet, hogy rosszul reagáltam, de még nem jártam így, és mivel most már EZ történt, most ennek fényében mit csináljak? Mondjam el? Hogyan? Élőben, vagy neten, vagy hogy?

2012. jan. 13. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Szeretkezzél vele sokat....
2017. nov. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!