Férfi vagyok és mit csináljak, ha molesztál az apósom?
Figyelt kérdés
A műhelyben "úgy" ért hozzám hátulról. Persze elvicceltük, de a korábbi finom érintései, vicces beszólásai, amit igazából nem is hallottam meg (vagy nem akartam), most nyert értelmet.2015. febr. 5. 14:56
3/29 anonim válasza:
Legközelebb megkérdezed tőle, hogy szüksége van e a tö*re, ha azt mondja igen, a kezébe adod, ha azt mondja nem, akkor eldobod.
4/29 anonim válasza:
Pucsíts és lazítsd el magad. Úgy könnyebben túlleszel rajta.
5/29 anonim válasza:
Annyira bírom az ilyen pontozó IQ bajnokokat.. csak nyomogatnak, de semmi hasznos válasz?
Igenis viselkedj felnőtt férfi módra! Mutasd azt, hogy téged ez nem érdekel (vagy igen?) De döntsd el, hogy mit akarsz, és azt egyértleműen add az apósod tudtára!
6/29 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogyha mégegyszer úgy ér hozzád, akkor levágod a tökeit.
7/29 anonim válasza:
Hát, a legjobb az, ha megbeszéled vele. Mondd meg neki, hogy számodra kellemetlen, amikor megérint, és megkéred, hogy hagyja abba.
A pároddal nem tudom, hogy szeretnél-e beszélni erről, tudna-e segíteni.
8/29 anonim válasza:
ti még elhiszitek ezeket a kérdéseket?
9/29 anonim válasza:
Miért, férfit nem molesztálhatnak?
10/29 anonim válasza:
En mindenfel keppen beszelnek a paromal elmondnam neki a kellemetlen szituaciokat.Ezutan beszelnek az aposommal, hogy ne csinalja megegyszer ezeket a dolgokat es ne is beszeljen kettetelmuen mert engem ez nagyon rossz es kellemetlen jelyzetbe hoz te szereted a lanyat es nem szeretned hogy rossz viszony alakuljon ki a lanyaval es velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!