Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Férfi vagyok és mit csináljak,...

Férfi vagyok és mit csináljak, ha molesztál az apósom?

Figyelt kérdés
A műhelyben "úgy" ért hozzám hátulról. Persze elvicceltük, de a korábbi finom érintései, vicces beszólásai, amit igazából nem is hallottam meg (vagy nem akartam), most nyert értelmet.
2015. febr. 5. 14:56
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Hát azért ez elég kellemetlen volt. Legyek férfi? Az vagyok! Megmondtam neki, hogy ez ugye vicc? Mert nagyon szar volt. Elröhögte és ott hagyott. Először fordult elő. Nem tudtam hova rakni. A feleségemnek egyenlőre nem szólok, de ha még egyszer előfordul, akkor fogok.Bár nem látta senki és ha letagadja, hogy csak félreértettem valamit? Akkor én leszek a paranoiás?
2015. febr. 5. 15:21
 12/29 anonim válasza:
82%
Küld el a fenébe!Ez azért komoly! Ne hagyd magadat!
2015. febr. 5. 15:28
 13/29 anonim ***** válasza:
52%

" Legyek férfi? Az vagyok!"

Ja ja... korábbi finom érintései... :D (na nálam már az elsőnél megtudta volna, milyen férfi vagyok.. pedig nő vagyok) :D

2015. febr. 5. 15:32
 14/29 A kérdező kommentje:
Igazából iszonyatosan derülök rajta magamban, sőt ,hangosan föl is röhögök, ha egyedül vagyok és eszembe jut, mert nem hiszem el, hogy ilyen abszurd helyzet velem előfordulhatott. Mint egy rossz vígjáték.
2015. febr. 5. 15:34
 15/29 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagy paranoiás...amikor így érzed, akkor az úgy is van
2015. febr. 5. 15:38
 16/29 A kérdező kommentje:
Azok azért nem olyan érintések voltak, meg mindenki előtt történtek, tehát nem adott gyanakvásra okot.
2015. febr. 5. 15:39
 17/29 anonim ***** válasza:
97%
Mért nem kéred ki magadnak? Neki kínos nem neked, mondd meg hogy nem gerjedsz rá, hanem a feleségedre vagy kíváncsi. Mi ebben olyan nehéz? Te hetero vagy vagy nem?
2015. febr. 5. 15:42
 18/29 anonim ***** válasza:
13%
Meg ilyet nem is hallottam, de jot rohogtem. :D
2015. febr. 5. 15:49
 19/29 anonim válasza:
15%

Engem anyósom molesztál!

De hagyom, mert jó szűk. XD

2015. febr. 5. 16:00
 20/29 anonim ***** válasza:
85%

Nezd ez ugyan olyan, mint a noknel. Erenyesen kell fellepni. Mondjunk el nem tudom kepzelni, hogy miert engedted idaig elfajulni a dolgot(meg ki az aki hagxna ezt?. Mar a tobbedik beszolasa utan is, helyre kellett volna rakni az oreget. Akkor talan nem csinalt volna semmit hatulrol.

Mindenesetre, ha meg egyszer elofordul, azert igenis tedd oda magad.

2015. febr. 5. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!