Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek mennyire szólnak bele...

Nektek mennyire szólnak bele a gyerek nevelésébe a Te és a Párod szülei? Vannak konfliktusok?

Figyelt kérdés
Hogyan kezeled?
2014. dec. 25. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
semennyire.
2014. dec. 25. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

A nővérem gyereknevelésébe szól bele mindig apánk.

Természetesen mindig mindent jobban tud. A nővérem végighallgatja és utána csinálja ahogyan maga látja jónak.

Van amiben hallgat rá, és van amit csak úgy hallgat meg, hogy egyik fülén ki, másikon be.

Én biztos veszekedni fogok (már a kutyám nevelése se tetszik neki :D )

2014. dec. 25. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Próbálkoznak, főleg anyósék okosak rettenetesen.

Azt képzelik, mert pedagógusok, ők mindent jobban tudnak. Mondjuk más téren is. Pedig aztán van 2 olyan elb@ szott gyerekük, hogy jaj.

2014. dec. 25. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Anyósom, apósom aki mindig de mindig okosabb, az ő szemükbe semmit sem csinálok jól. Nehezen viselem és rászólok a gyerekre akkor is ha ők mást mondanak és nem engedem neki amit amúgy sem, ha kell 1000x elmondom h nem ehet azt, ne menjen oda, stb... engem nem érdekel h a mamáknak 'kényesztetni' kell a gyereket, ha itthon ha ott vagyunk akkor is be kell tartania a szabályainkat. Nem tetszik nekik, állandóan reklamálnak, de nem érdekel.

Anyukámék nem szólnak bele, de ebben az is biztos benne van h ismernek és tudják h utálom ha vki beleszól a dolgomba. Eddig sosem úszították a gyereket olyanra amiért épp előtte rászoltunk. Ami anyóséknál elég sűrűn van. Párimnak sem tetszik de rá sem hallgatnak.

2014. dec. 25. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk anyós az, aki mindenbe beleszól, ráadásul ritka bunkó a stílusa, fel se fogja, hogy nagyon bántó tud lenni. Náluk 3 gyerekből egy sikerült jól, a legkisebb, aki végignézte a két bátyja ellehetetlenedését - két olyan életképtelen srác, hogy még így a 40 környékén is anyuci szoknyája alatt élnek, és nem azért, mert kényelmes - és maga változtatott a hozzáállásán. Szóval anyós nagyon szeretne beleugatni, férjem meg nem hagyja. Az én szüleim sose szólnak bele az életünkbe, ők akkor segítenek, akkor adnak tanácsot, ha kérjük. Konfliktus olyan volt, hogy egy ideig nyeltünk mindent, ráhagytuk, had mondja. Aztán egyszer elkezdett velem veszekedni nagyon orenáré stílusban a gyerek előtt, én már majdnem bőgtem, gyerek az ölemben ült és kapaszkodott, visított, hogy ne bántsd anyut, férjem meg hidegen közölte, hogy jó lenne, ha hagyna engem úgy nevelni a gyereket, ahogy mi jónak látjuk, mert az ő módszerei láthatóan nem jöttek be. Anyós vérig sértődött, hazament, fél évig duzzogott rám (nem a fiára, rám), aztán azóta soha egy szava nem volt ellenünk.
2014. dec. 26. 17:17
 6/6 anonim válasza:
100%
az én anyósom nagyon azt hiszi hogy az övé a gyerek de addig amíg le nem ütöm.nem rég született a pici de ő az életembe 3 éve benne van és sajnos nem tudom elkerülni.az pedig hogy nekem saját véleményem legyen olyan nincsen! ő a diktátor úgy kell viselkedni és mindent csinálni ahogy ő mondja...
2014. dec. 27. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!