Válás közben, az anyóst el lehet-e tiltani a láthatástól?
Nem, nem lehet, a bíróságon lehet kérni, de a rosszban vagyok vele nem indok, csak a veszélyeztetés. Ha elváltok, a masik szulo oda viszi es arra bízza a gyerekeket, akire akarja.
Neveld ugy a gyerekeket,hogy eszükbe ne jusson elhinni, amit a mama mond.m
Off: Szedd le a nevedet, mert így bárki rád ismer. Én pl. egy pillanat alatt megtaláltalak facebookon. Cukik a gyerekek. :)
On: Sajnos ennél tényleg komolyabb indok kell az eltiltáshoz.
Köszönöm szépen mindenki válaszát.
Csak az a baj, hogy a gyerekek 4 évesek (kicsik) és látom rajtuk, hogy ez a helyzet nagyon nem jó nekik. A pszichológus már nekem is az eszembe jutott pont tegnap, mikor vittem az oviba őket, mert teljesen ki voltak kelve magukból nem akartak elengedni, ma meg aztán tényleg aggódtam mert rosszabb volt mint a tegnapi. Anyós mondta nekik, hogy ez az ovi nem jó, ne járjanak oda, tele beszélte a fejüket. Megy sok ilyen hasonló dolog van. Nem azért szeretném eltiltani a "mamától", mert én nem vagyok vele jóba, hanem azért mert látom a gyerekeken hogy ez nekik nem jó, és nem tudják hova tenni ezt a dolgot. Ezért nem is szeretném még én is azzal összezavarni őket, hogy én is a mama ellen beszélek.
Hát elég nehéz.
Köszönöm mindenkinek!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!