Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom nagyon megbántott,...

Anyósom nagyon megbántott, nem tudom, hogy legyen a karácsony?

Figyelt kérdés

2 hete elvetéltem 11 hetes terhesen. Még nagyon fáj a dolog, az ünnepekre igyekszem összeszedni magam.

Anyósom felhívott, hogy hogy állok a készülődéssel stb. modntam neki, hogy nem lesz nagy díszítés, úgysem leszünk itthon mert 24-30 között a családot látogatjuk, minek díszítsek, senki nem fogja látni. Amúgy sem vagyok ünnepi hangulatban. Erre mondta, hogy milyen önző vagyok, egy feleségnek igenis gondoskodnia kell az ünnepi díszekről, lakásról, hangulatról, gondoljak a férjemre. Szó szót követett, végül azt mondta hogy a vetélés az én hibám, nem kellene a saját felelőtlenségem miatt tönkretennem a fia és a családja ünnepét.

Ezek után eszembe sincs hozzá menni karácsonykor.

A férjem menne is meg nem is. Ott lesznek a testvérei is, ritkán találkoznak, jó lenne, ha ott lenne. De akkor meg én egyedül maradok, és nem tudom, azt hogy viselném :-(

2014. dec. 20. 18:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
89%

Na az ilyen kérdések miatt (is) érzem,hogy én soha nem fogok komoly kapcsolatban élni.

Engem ne korlátozzon senki,pláne ne valaki anyja.

Az enyémnek sem hagyom.

Felnőtt ember vagyok.

2014. dec. 24. 07:28
 32/33 anonim ***** válasza:
90%

én inkább nem minősíteném...(ezzel el is mondtam mit gondolok, de a végén moderálnának)

"Neki vannak ilyen furcsa elméletei: a vetélés a nő hibája; ha egy párnak nem lesz gyereke az is a nő hibája; ha nem fiú lesz az is a nő hibája; a háztartás-gyereknevelés a nő dolga; ha beszélget a család, a nők ne szóljanak bele a fontos dolgokba stb."

erre meg annyit hogy szerencsére már nem ilyen világ van. a nőknek jogaik vannak és érzéseik.

hogy alakult az elmúlt pár nap végül?

2014. dec. 26. 17:21
 33/33 anonim ***** válasza:
57%
Na ki kihez ment karácsonykor? Hogy sikerült elintézni a dolgot békésen?
2014. dec. 30. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!