Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem értik meg anyósék,...

Miért nem értik meg anyósék, hogy mi nem vagyunk ilyen könnyelműek, mint ők?

Figyelt kérdés

Após külföldön dolgozik, mert nem bírják már fizetni azt a rengeteg fölösleges dolgot, amit magukhoz vettek. A párom is ilyen lett volna, ha nem vettem volna kezelésbe, így hálistennek mindig van pénzünk mindenre, mondhatom hogy jól élünk, sose nyújtózkodunk tovább, mint a takarónk ér. Sokszor kértek tőlünk kölcsön, de már elzártuk a pénz csapot, mert emiatt többször nem tudtuk időben befizetni a számláinkat.

Ők viszont nem tanulnak semmiből: mindig a szemünkre hányják, hogy mi nem mentünk ki külföldre dolgozni, csak albérletünk van, nem merünk még gyereket vállalni , és nem a legújabb, legmenőbb a kocsink sem.

Miért nem értik meg, hogy mi lassan akarunk haladni, és nem szerepel külföld a terveinkben? Nem vagyunk milliomosok az igaz, de hogyan lehetne velük megértetni, hogy nem fogunk minden flancot bevállalni amire nem telik?

2014. nov. 13. 11:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Persze, csak a notórius hitelezők mindent el tudnak követni, hogy pénzhez jussanak. Ahogy olvasom a pároddal titokban szeretnek beszélni, nehogy az legyen a vége hogy vele aláíratnak valamit, mert hatottak a lelkére.
2014. nov. 13. 12:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Régen mindent a hátam mögőtt csináltak, de amikor legutóbb majdnem lekapcsolták a telefonját a be nemfizetett számla miatt, és nekem se volt rá pénzem, férjem rájött hogy ez így nem mehet tovább. Nem adna nekik soha, főleg nem a hátam mögött. Már ezerszer elmondta nekik, de csak csak megpróbálják belerángatni a hülyeségbe.
2014. nov. 13. 12:42
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
A kitagadás nem csak úgy megy, ahhoz komoly indok is kell: pl. köztörvényes bünözöknek kell lenni, vagy az örökhagyó életére törni, stb. Az, hogy más felfogásotok van az anyagiakról, nem indok, és hiába tagadnának ki, attól még az érvénytelen.
2014. nov. 13. 12:59
 14/14 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó hiába van lepontozva, teljesen igaza van. A "beszólt nekem a szemtelen kölyke" nem indok a kitagadásra. Maximum végrendeletet írhatnak, amiben másra hagyják minden ingó és ingatlan vagyonukat, azonban még ebből is jár férjednek a köteles rész, ha akarja, bíróságon követelheti. Esetleg még életükben más nevére íratják a dolgokat, akkor nem jár semmi a férjednek.
2014. nov. 14. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!